Esteu aquí

Voilà, trobada de violes

L’alumnat de viola de L’Escola d’Arts en Viu participa a aquesta trobada a Sant Boi

trobada de violes a St Boi

dilluns, 24 febrer, 2020 - 10:00

La viola és segurament l’instrument menys conegut, pel públic en general, de la família de la corda fregada. Els seus companys el violí, el violoncel i el contrabaix són molt més famosos. Però la viola és també un instrument molt important, que cobreix el registre que es troba entre el violí, més agut, i el violoncel, més greu.

L’Escola Municipal de Música de Sant Boi de Llobregat va organitzar una trobada d’alumnat de viola, amb el títol de Voilà, el passat dissabte 22 de febrer pel matí, i els alumnes del Prat hi van participar conjuntament amb alumnes de 10 escoles més de la província de Barcelona.

L’alumnat va tenir l’oportunitat d’assajar conjuntament durant tot el matí, posant-se amb contacte amb alumnes d’altres municipis que estudien el seu mateix instrument. A les 13.30h tots plegats van oferir un concert amb obres conjuntes al Teatre de Can Masallera de St. Boi.

L’Escola d’Arts en Viu promou amb el seu alumnat de qualsevol edat la participació a intercanvis i trobades al llarg del curs pels beneficis educatius i relacionals que generen. En concret aquest curs 2019-2020 l’escola realitzarà trobades o intercanvis amb grups d’escoles de La Sènia, Sant Andreu de la Barca, Girona, Sant Boi de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 juliol, 2020 - 12:00

Més de 3.000 alumnes gaudeixen de la primera edició de Camins Vius

El projecte pedagògic del Teatre L’Artesà aposta per l’experimentació de les...
torre balcells escola musica

dimarts, 30 juny, 2020 - 08:45

Els centres culturals reobriran al públic a partir de l’1 de juliol

A partir de l'1 de juliol es reprendrà l'atenció presencial al públic als centres culturals de la ciutat, de dilluns a diven...

dilluns, 29 juny, 2020 - 13:15

El grup de suport a la lactància i criança Areola reprèn les trobades presencials dimecres vinent

El grup de suport a la lactància i criança reinicia l'activitat presencial al...