Esteu aquí

Viu l'estiu! NoDJ Sessions

dimecres, 10 juliol, 2019 - 17:30

DJ, disc-jockey, deejay, singjay, selector, disyóquey o punxadiscos… quina és la ciència darrere de tot això? Beats, grooves, armonies, processadors, seqüenciadors, molt llenguatge tècnic i moltes hores de pràctica. Però eh, encara que soni molt disney, no és veritat que tots duem un dj a dins? Bueno, potser no tothom, però si fa no fa, si t’agrada la música, ja ho tens.

Doncs ara ja ho sabeu, això és una NoDJ Session, és l’oportunitat per a la gent que escolta música, que viu a través d’ella, que va a concerts, que la viu, i que la col·lecciona per a sortir de l’habitació i presentar els seus gustos al món. La NoDJSession pretén ser una presa de contacte amb el món del Dj, però lliure de pressió, “si la cagues, la cagues”, és el que diem des d’aquí a tots els NoDJs.

Aquest estiu passaran per aquí Juanska Selector, Jazz Mendes, Bad Touch, Dj Catástrofe, Aldara Panda, Kriss G i Fosi; i podreu escoltar ska, reggaeton, indie, a música caribenya.

 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h
Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...