Esteu aquí

Viu l'estiu! NoDJ Sessions

dimecres, 10 juliol, 2019 - 17:30

DJ, disc-jockey, deejay, singjay, selector, disyóquey o punxadiscos… quina és la ciència darrere de tot això? Beats, grooves, armonies, processadors, seqüenciadors, molt llenguatge tècnic i moltes hores de pràctica. Però eh, encara que soni molt disney, no és veritat que tots duem un dj a dins? Bueno, potser no tothom, però si fa no fa, si t’agrada la música, ja ho tens.

Doncs ara ja ho sabeu, això és una NoDJ Session, és l’oportunitat per a la gent que escolta música, que viu a través d’ella, que va a concerts, que la viu, i que la col·lecciona per a sortir de l’habitació i presentar els seus gustos al món. La NoDJSession pretén ser una presa de contacte amb el món del Dj, però lliure de pressió, “si la cagues, la cagues”, és el que diem des d’aquí a tots els NoDJs.

Aquest estiu passaran per aquí Juanska Selector, Jazz Mendes, Bad Touch, Dj Catástrofe, Aldara Panda, Kriss G i Fosi; i podreu escoltar ska, reggaeton, indie, a música caribenya.

 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 18 gener, 2021 - 09:30

Imaginari compartit entre mestres i educadors entorn les arts visuals

Comença l'entorn d'aprenentatge d'arts visuals d'aquest curs 2020-21
Taller Nou Fang

divendres, 15 gener, 2021 - 12:00

El projecte Nou Fang ofereix l’oportunitat d’explorar el món agrari a través de la fotografia documental com a eina de mediació

Trobareu les seves fotografies i testimonis del procés de treball en un...

divendres, 15 gener, 2021 - 11:30

El Teatre L’Artesà torna amb la programació de febrer i març

A partir de dilluns 18 de gener es podran comprar les entrades per als...