Esteu aquí

Visita "televisada" al Punt Solidari

dimecres, 5 març, 2014 - 16:15

L'informatiu infantil i juvenil InfoK, del Canal Super3, entrevista els nens i nenes que han anat a conèixer aquest servei de distribució d'aliments

Els nens i nenes del Consell d'Infants del Prat han fet una visita al Punt Solidari, el centre d'emmagatzament i distribució d'aliments per a les persones amb necessitats de la ciutat.

Durant la visita, l'informatiu infantil i juvenil InfoK, del Canal Super3, ha entrevistat diversos nens i nenes del Consell. El dimecres 5 de març, a les 19.30 h, n'emetrà el reportatge.

Els nens i nenes van fer la visita després d'entrevistar-se amb el regidor de Ciutadania de l'Ajuntament del Prat, David Vicioso. Els objectius d'aquesta activitat han estat la sensibilització sobre les situacions de necessitat en què es poden trobar les persones, així com interioritzar valors com la solidaritat, la participació, el compromís, la igualtat d'oportunitats i la justícia social, i el reconeixement del voluntariat social.

Durant la visita, els infants han conegut el projecte del Punt Solidari, han recorregut les instal·lacions i han participat amb els voluntaris i voluntàries en les diferents tasques de gestió de magatzem, com ara l'elaboració de lots.

Veure notícia

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 juliol, 2019 - 12:30

Infants sahrahuís passen les vacances d'estiu amb famílies del Prat

Tres nenes del campament de persones refugiades de Tindouf, al desert algerià...

dimarts, 30 juliol, 2019 - 09:45

L'Ajuntament destina 239.000 € a ajuts per a activitats extraescolars

El curs vinent se'n beneficiaran més de 1.400 alumnes de famílies amb...

dilluns, 29 juliol, 2019 - 11:45

17a Mostra d’Entitats, comencem a construir plegades!

Durant el mes de juliol s’han formalitzat les inscripcions per participar a la 17a Mostra d’Entitats, que tindrà lloc durant els dies 13, 14 i 15 de desembre,...