Esteu aquí

Visita "televisada" al Punt Solidari

dimecres, 5 març, 2014 - 16:15

L'informatiu infantil i juvenil InfoK, del Canal Super3, entrevista els nens i nenes que han anat a conèixer aquest servei de distribució d'aliments

Els nens i nenes del Consell d'Infants del Prat han fet una visita al Punt Solidari, el centre d'emmagatzament i distribució d'aliments per a les persones amb necessitats de la ciutat.

Durant la visita, l'informatiu infantil i juvenil InfoK, del Canal Super3, ha entrevistat diversos nens i nenes del Consell. El dimecres 5 de març, a les 19.30 h, n'emetrà el reportatge.

Els nens i nenes van fer la visita després d'entrevistar-se amb el regidor de Ciutadania de l'Ajuntament del Prat, David Vicioso. Els objectius d'aquesta activitat han estat la sensibilització sobre les situacions de necessitat en què es poden trobar les persones, així com interioritzar valors com la solidaritat, la participació, el compromís, la igualtat d'oportunitats i la justícia social, i el reconeixement del voluntariat social.

Durant la visita, els infants han conegut el projecte del Punt Solidari, han recorregut les instal·lacions i han participat amb els voluntaris i voluntàries en les diferents tasques de gestió de magatzem, com ara l'elaboració de lots.

Veure notícia

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 14 juny, 2019 - 11:15

Dissabte comença el servei de socorrisme i vigilància a la platja

Funcionarà de dilluns a diumenge, de 10 a 19 h, fins al 15 de setembre

divendres, 14 juny, 2019 - 10:45

El Prat commemora el Dia Internacional de les Persones Refugiades

Les Cases d'en Puig acolliran el 20 de juny una jornada amb diverses taules...
TuTries: Xarxes socials i Ciberassetjament. Consell dels Infants del Prat.

divendres, 14 juny, 2019 - 10:00

El Consell dels Infants publica un vídeo on reflexiona sobre l'ús de les xarxes socials

Amb aquest vídeo, el Consell culmina una feina de dos anys entorn als usos de...