Esteu aquí

Visita "televisada" al Punt Solidari

dimecres, 5 març, 2014 - 16:15

L'informatiu infantil i juvenil InfoK, del Canal Super3, entrevista els nens i nenes que han anat a conèixer aquest servei de distribució d'aliments

Els nens i nenes del Consell d'Infants del Prat han fet una visita al Punt Solidari, el centre d'emmagatzament i distribució d'aliments per a les persones amb necessitats de la ciutat.

Durant la visita, l'informatiu infantil i juvenil InfoK, del Canal Super3, ha entrevistat diversos nens i nenes del Consell. El dimecres 5 de març, a les 19.30 h, n'emetrà el reportatge.

Els nens i nenes van fer la visita després d'entrevistar-se amb el regidor de Ciutadania de l'Ajuntament del Prat, David Vicioso. Els objectius d'aquesta activitat han estat la sensibilització sobre les situacions de necessitat en què es poden trobar les persones, així com interioritzar valors com la solidaritat, la participació, el compromís, la igualtat d'oportunitats i la justícia social, i el reconeixement del voluntariat social.

Durant la visita, els infants han conegut el projecte del Punt Solidari, han recorregut les instal·lacions i han participat amb els voluntaris i voluntàries en les diferents tasques de gestió de magatzem, com ara l'elaboració de lots.

Veure notícia

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

divendres, 3 abril, 2020 - 15:15

L’Ajuntament del Prat, preparat per actuar a la residència Onze de Setembre si la Generalitat ho autoritza

El municipi dona un important contingent de material sanitari als i les...

divendres, 3 abril, 2020 - 09:15

El Fòrum "Ciutat del Prat" destaca enguany 11 treballs de recerca de batxillerat

Degut al context actual de confinament general no s'ha pogut celebrar la...

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...