Esteu aquí

Visita institucional a les zones naturals del Prat

Els alcaldes del Prat i de Viladecans i el conseller de Medi Ambient

dimecres, 18 maig, 2005 - 10:42

Els alcaldes del Prat i de Viladecans, Lluís Tejedor i Jaume Montfort, respectivament, i el conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Salvador Milà, visiten la tarda de dimecres, 18 de maig, diverses zones naturals del nostre municipi.

Els tres polítics, als quals també acompanyarà el director de l'Agència Catalana de l'Aigua, Jaume Solà, i els membres de la Comissió de Política Territorial del Parlament de Catalunya, visitaran la nova i l'antiga llera del riu Llobregat, el futur Parc Litoral i les Reserves Naturals de la zona deltaica.

El setembre de l'any passat es va fer la connexió del riu a la nova llera, mentre que fa uns dies la Junta de Govern Local de l'Ajuntament del Prat va aprovar inicialment el Pla Especial del Parc Litoral, un espai de 300 metres d'amplada i 3 quilòmetres de llargada, entre el desaparegut càmping Cala Gogó i la desembocadura de l'estany del Remolar. A més, a principis de mes es va aprovar el Consorci que gestionarà els espais naturals del delta.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...