Esteu aquí

Visita europea a la Xarxa Igloo del Prat

dimecres, 1 maig, 2002 - 02:00

El passat mes de març van visitar el Prat representants de diverses organitzacions de Catalunya, Madrid, Regne Unit i França, membres de la Federació Europea d'Entitats que treballen per als Sense Sostre (Feantsa). La visita formava part d'una trobada transnacional d'aquesta federació per intercanviar experiències i decidir línies de futur sobre com desenvolupar projectes que facilitin habitatge per a les persones en risc de marginació, a més d'ajudar en la seva inserció social a través de la inserció laboral.
Aquests són, de fet, els objectius dels projectes, accions i polítiques que s'agrupen sota el programa europeu Igloo, objectius als quals es va sumar des de 1997 la Xarxa Igloo del Prat. Des d'aleshores s'han portat a terme accions integrals de formació, ocupació, habitatge i acompanyament social.

PILAR MARTÍN 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 febrer, 2020 - 08:15

La Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, el 27 de febrer

S'adreça a tot l'alumnat de 2n de batxillerat de la ciutat

dijous, 20 febrer, 2020 - 13:30

L'emergència climàtica és el tema central del Carnaval de Sant Cosme

La rua del barri es fa divendres al matí

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:15

Racó tecnològic / Connecta Jove a Jardins de la Pau

Activitat que forma part del projecte comú #Jardigital. El racó tecnològic és espai d'aprenentatge, descoberta i pràctica sobre les noves tecnologies. Aquest espai es dinamitza des de la dinamització de gent gran del Centre Cívic, així com amb la col·laboració dels voluntaris del Programa de Gent Gran. A l'inici del 2020, aquesta activitat ha estat substituida temporalment per la participació del Centre Cívic ...