Victòria de l'AE Prat

TEMES: Esports

Després de cinc derrotes seguides

diumenge, 3 novembre, 2002 - 01:00

Per fi, l'AE Prat ha trencat la mala ratxa de cinc partits consecutius perdent. Aquest diumenge, al camp del Fondo d'en Peixo, l'equip de Mauro Ravnic ha pogut  fer-se amb la victòria, després d'un partit agònic contra el Perelada.
La primera part va acabar amb victòria dels pratencs per 2 gols a 0, però a la represa el Perelada va aconseguir igualar el marcador amb dos gols. Quan semblava que el matx acabaria en empat, l'AE Prat va aconseguir marcar el gol de la victòria en el darrer minut del partit. Resultat final, per tant, de 3 a 2 per a l'equip pratenc.