Esteu aquí

Vacances a Vinaròs

Dins del programa municipal d'activitats d'oci per a la gent gran, un grup de ciutadans del Prat va gaudir d'una estada a la costa plena d'activitats però també de descans.

dijous, 1 gener, 2004 - 10:00

Dins de l'Àrea d'Acció Social, l'Ajuntament del Prat té un programa d'activitats de temps lliure adreçades a la gent gran. Aquest programa ofereix diverses activitats pensades perquè aquest col·lectiu de la població pugui omplir d'una manera activa i participativa el seu temps d'oci.

Entre aquestes activitats destaquen les Estades de Vacances, amb una durada de quatre dies, que serveixen per trencar la rutina, conèixer nous amics, fer activitats variades i, sobretot, passar-ho bé. Aquesta activitat està oberta, com tot el programa, a qualsevol persona gran resident al Prat, però a causa de la gran demanda l'adjudicació de places es fa per sorteig.

Aquesta tardor, un grup de gent gran del Prat han pogut gaudir, com altres anys, d'uns dies de vacances a la costa. Aquesta vegada la destinació escollida ha estat Vinaròs, 79 quilòmetres al nord de Castelló. En total van ser 156 persones repartides en tres torns. Les activitats (jocs, treballs manuals, exercici físic, etc.) van ser dinamitzades per tres monitores que van acompanyar el grup durant la seva estada.

Compartir

Noticies relacionades

mercadet sant cosme .jpg

dimecres, 27 maig, 2020 - 13:30

El Mercadet setmanal de Sant Cosme reobre amb la meitat de les parades

El Mercadet setmanal reobre parcialment, adequat amb mesures de seguretat....

dimecres, 27 maig, 2020 - 08:30

Setmana sense fum, et podem ajudar

Sota el lema ‘Desconnecta’t de la cigarreta, endolla’t a la vida’, enguany la...

dimecres, 27 maig, 2020 - 08:15

Els serveis d'atenció a les dones i al col·lectiu LGTBI tornen a les Cases d'en Puig

Després d'un breu període en què han estat ubicats al Centre Cívic Palmira...