Esteu aquí

Vacances a Vinaròs

Dins del programa municipal d'activitats d'oci per a la gent gran, un grup de ciutadans del Prat va gaudir d'una estada a la costa plena d'activitats però també de descans.

dijous, 1 gener, 2004 - 10:00

Dins de l'Àrea d'Acció Social, l'Ajuntament del Prat té un programa d'activitats de temps lliure adreçades a la gent gran. Aquest programa ofereix diverses activitats pensades perquè aquest col·lectiu de la població pugui omplir d'una manera activa i participativa el seu temps d'oci.

Entre aquestes activitats destaquen les Estades de Vacances, amb una durada de quatre dies, que serveixen per trencar la rutina, conèixer nous amics, fer activitats variades i, sobretot, passar-ho bé. Aquesta activitat està oberta, com tot el programa, a qualsevol persona gran resident al Prat, però a causa de la gran demanda l'adjudicació de places es fa per sorteig.

Aquesta tardor, un grup de gent gran del Prat han pogut gaudir, com altres anys, d'uns dies de vacances a la costa. Aquesta vegada la destinació escollida ha estat Vinaròs, 79 quilòmetres al nord de Castelló. En total van ser 156 persones repartides en tres torns. Les activitats (jocs, treballs manuals, exercici físic, etc.) van ser dinamitzades per tres monitores que van acompanyar el grup durant la seva estada.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 18 novembre, 2019 - 10:00

El Consell dels Infants del Prat es renova

És un òrgan de participació que permet que els nois i noies puguin col...

divendres, 15 novembre, 2019 - 08:00

L'alcohol, principal causa de les atencions al Servei Municipal Integral per a les conductes addictives

Més de 3.000 infants, adolescents, joves i famílies van rebre accions...

dimecres, 13 novembre, 2019 - 14:00

Sessió formativa perquè les entitats puguin detectar situacions de vulnerabilitat

També s'informarà dels recursos que ofereix l'Ajuntament per fer-hi front