Esteu aquí

Uns cursos de tardor diferents a la Palmira

divendres, 27 novembre, 2020 - 11:45

Arriba el dimarts a la tarda, la Marta encén l'ordinador de l'aula 1 i la Gemma deixa preparats tots els ingredients a la cuina. Encara queden alguns paquets de farina que la Monica va deixar després de gravar els seus tutorials de pasta fresca. El compte de Zoom de la Palmira s'activa en dos ordinadors del centre i les participants dels cursos de 'Cuidem-nos en moments de crisi' i 'Organitza't' es van connectant.

Fa un any no ens podríem haver imaginat aquesta situació, però davant la situació sanitària que vivim, els cursos de tardor s'han hagut de reinventar per poder garantir que continuem gaudint de la cultura d'una manera segura. La predisposició de les dinamitzadores i les participants als canvis ha sigut meravellosa, i això ha facilitat el bon funcionament dels cursos.

Així, els dimarts a la tarda les veïnes que participen en 'Cuidem-nos en moments de crisi' i 'Organitza't' poden gaudir de la seva sessió setmanal en línia. La Marta Ferrando i la Gemma Garcia dinamitzen els tallers des de la Palmira, donant consells i trucs per fer una mica més fàcil aquesta situació. La Gemma ho fa des de la gastronomia, aportant eines per planificar els àpats i compartint receptes saludables. La Marta, donant eines a les famílies amb infants per abordar aquests moments que estem vivint. A més a més, els divendres a la tarda, el grup de 'Siempre nos quedará Paris' es reuneix virtualment amb la Isabelle Domingo per parlar i debatre sobre pel·lícules franceses en francès.

D'altra banda, les participants de 'l'Art de la pasta' reben els ingredients necessaris per poder seguir les videoreceptes que la Monica Nanti ha gravat a la cuina de la Palmira. Vosaltres també podeu seguir aquestes receptes a la nostra web, on les anirem compartint perquè pogueu aprendre a fer pasta fresca, pasta de colors i tortellini farcits.

 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h
Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...