Esteu aquí

Una trobada nadalenca molt especial amb la comunitat del Ribera

dimecres, 23 desembre, 2020 - 11:00

El passat diumenge es va celebrar la primera trobada nadalenca d'entitats i grups que formen part de la comunitat del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, i va ser tot un èxit! Una tarda plena de riures i una companyia fantàstica, a la que es va gaudir de tres partides de Bingo, amb nou premis molt especials vinculats a les línies de programació del Centre Cívic. I tot presentat per la nostra meravellosa Mari Carmen!

La trobada, que va ser en format virtual, va comptar amb la participació d'entitats en residència al Centre Cívic, com són l'Associació de Veïns i Veïnes Sant Jordi-Ribera Baixa, Puntaires del Prat,  Areola, l'Asociación Salvadoreña en Catalunya, El Prat amb el Sàhara, Castellers del Prati, ETC; i també amb grups vinculats al projecte de l'equipament: ScrapPrat, L'Orquestra de Barri, La Cocina de Mi Vecina, Puro Teatro, Gent de Barri i Romí Sastipén del barri de Sant Cosme. 

Gràcies a tothom que es va connectar amb l'equip del Ribera per tancar aquest any tan diferent amb alegria i amb la il·lusió de què el següent serà millor!

Compartir

Noticies relacionades

Taller Nou Fang

divendres, 15 gener, 2021 - 12:00

El projecte Nou Fang ofereix l’oportunitat d’explorar el món agrari a través de la fotografia documental com a eina de mediació

Trobareu les seves fotografies i testimonis del procés de treball en un...

divendres, 15 gener, 2021 - 11:30

El Teatre L’Artesà torna amb la programació de febrer i març

A partir de dilluns 18 de gener es podran comprar les entrades per als...

dijous, 14 gener, 2021 - 14:45

'Marina 13' i el seu esperit comunitari

La comunitat de veïns ha desenvolupat aquest Nadal una iniciativa de...