Una pratenca, sots-campiona de Catalunya de marxa atlètica

TEMES: Esports

Raquel Juan aconsegueix la medalla de plata al Campionat de Catalunya Promesa.

dimarts, 24 gener, 2006 - 14:02

La pratenca Raquel Juan, del club Pratenc AA, ha aconseguit la medalla de plata als 20 km de la categoria promesa del Campionat de Catalunya de marxa, celebrat diumenge passat a Viladecans.

Una altra atleta del Pratenc AA, Cora Carrascosa, va fer cinquena en els 10 km juvenils.

Fora del Campionat de Catalunya, els marxadors més petits del Prat han assolit un total de set podis (3 primers, 2 segons i 2 tercers llocs). Aquests atletes de promoció disputaran el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica el diumenge 5 de març a la nostra ciutat, conjuntament amb el 31è Gran Premi de Marxa Atlètica Ciutat del Prat.