Esteu aquí

Una part del delta serà Parc Natural

Les reserves naturals del delta del Llobregat, així com altres espais naturals del nostre territori, quedaran incloses en el futur Parc Natural.

dilluns, 15 novembre, 2004 - 10:10

Així ho ha manifestat el conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Salvador Milà, qui ha assenyalat que el seu departament està treballant amb els ajuntaments del Prat, Sant Boi, Viladecans i Barcelona, així com amb Aena (Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea), en l'objectiu de constituir el Parc Natural del Delta del Llobregat. Així mateix, Milà ha convidat l'Autoritat Portuària de Barcelona a sumar-se a aquest procés.

La qualificació de Parc Natural s'acostuma a aplicar per a la protecció d'espais amplis, en l'interior dels quals hi acostuma a haver reserves naturals, que gaudeixen de la protecció legal més elevada per a la conservació d'espais naturals. Per tant, el futur Parc Natural del Delta del Llobregat estarà format per espais naturals que actualment no gaudeixen de protecció, a més de les actuals reserves naturals del delta, que podrien ampliar la seva superfície.

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...