Esteu aquí

Una nova unitat reforça la Policia Local al Prat els caps de setmana i festius

En paral·lel a l’entrada en funcionament d’aquest nou servei, l’Ajuntament segueix reclamant un augment dels Mossos d’Esquadra destinats a la ciutat

dimarts, 7 gener, 2020 - 08:15

Aquest 2020 ha començat a funcionar la Unitat de Suport Operatiu (USO) de la Policia Local del Prat, que permet reforçar la presència d’aquest cos a la ciutat els caps de setmana i els festius. La nova unitat ha prestat servei per primer cop el Dia de Reis, quan es van poder doblar els efectius que patrullaven a la ciutat. El proper cap de setmana serà el primer en el qual la USO patrullarà al Prat.

El plenari municipal va aprovar la creació d’aquesta nova unitat de la Policia Local, que està formada per sis agents que treballaran els caps de setmana i festius. D’aquesta forma, la nova unitat permetrà augmentar el nombre disponible de policies operatius en aquestes jornades, tot i que les lleis aprovades per l’anterior govern del PP a l'Estat impedeixen l’ampliació del cos de la Policia Local.

L’Ajuntament del Prat reforça així el cos de policia per vetllar millor per la seguretat ciutadana en aquestes jornades.

Cal recordar, en tot cas, que existeix una corresponsabilitat entre les administracions local i autonòmica en matèria de seguretat ciutadana. En aquest sentit, en paral·lel al reforç de la Policia Local, l’alcalde Lluís Mijoler ha reclamat en diverses ocasions als responsables dels Mossos d’Esquadra, la policia de la Generalitat, que augmentin el nombre d’efectius destinats a la ciutat.
 

Compartir

Noticies relacionades

Banderes mitja asta en solidaritat amb La Canonja

dijous, 16 gener, 2020 - 13:45

L'Ajuntament del Prat expressa el seu condol i solidaritat a La Canonja per l’incendi de la planta química

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, ha fet arribar avui una carta a l’alcalde...

dijous, 19 desembre, 2019 - 09:00

Declaració d'episodi ambiental per alta contaminació de l’aire

Algunes de les principals recomanacions a la ciutadania són reduir l'ús del...

divendres, 13 desembre, 2019 - 12:45

Activada l'alerta per fort vent

L'Ajuntament del Prat ha activat l'alerta de situacions de risc per fortes ventades, arran de l'activació, per part de la Generalitat de Catalunya, de l'alerta del Pla Especial d'Emergències per ris...