Esteu aquí

Una maqueta mostra com serà la pl. Catalunya

TEMES: Urbà

L'Ajuntament ha aprovat la fase final de la reforma de la plaça

dimecres, 21 novembre, 2012 - 15:35

Una maqueta situada al vestíbul del Cèntric mostra com quedarà la pl. Catalunya un cop finalitzin les obres de la fase final de la transformació integral de la plaça, aprovades per l'Ajuntament en el darrer Ple municipal.

Des que, l'any 2006, es va enderrocar l'antic escoxador per permetre l'edificació del Cèntric i del pàrquing subterrani, la pl. Catalunya ha estat en obres (desviament de col·lectors, túnel i estació del metro, urbanització de la pl. Mestre Estalella...).

La fase final consistirà en la reurbanització de la resta de la superfície que encara no està finalitzada i la construcció d'un nou pàrquing municipal subterrani de 260 places.

Les obres començaran durant la primavera de 2013 i tindran una durada de dos anys i mig, per bé que l'estiu de 2014 ja és podria obrir al públic una part de la plaça.

L'espai per a l'ús cívic de la plaça serà més gran que ara, ja que amb la reforma desapareixeran places d'aparcament en superfície i s'eliminarà el trànsit rodat de pas. Es potenciaran els baixos comercials i s'instal·laran terrasses de bars i restaurants. La nova plaça tindrà més vegetació i superfície verda que l'anterior.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 20 juny, 2019 - 13:00

El Passeig Marítim del Prat, guardonat als Premis FAD d’Arquitectura

Ha guanyat en la categoria de Ciutat i Paisatge

dijous, 20 juny, 2019 - 11:00

Dilluns 24 de juny, tall d'autobusos a la pl. de la Vila i l'estació

El dilluns 24 de juny, amb motiu del Concert de Sant Joan que se celebrarà a la pl. de la Vila, els autobusos PR1, PR3 i L78 veura...

dimarts, 18 juny, 2019 - 10:00

Autobús especial nocturn a la platja per la revetlla de Sant Joan

El passeig de la platja es tancarà al trànsit