Esteu aquí

Una maqueta mostra com serà la pl. Catalunya

L'Ajuntament ha aprovat la fase final de la reforma de la plaça

dimecres, 21 novembre, 2012 - 16:00

Una maqueta situada al vestíbul del Cèntric mostra com quedarà la pl. Catalunya un cop finalitzin les obres de la fase final de la transformació integral de la plaça, aprovades per l'Ajuntament en el darrer Ple municipal.

Des que, l'any 2006, es va enderrocar l'antic escoxador per permetre l'edificació del Cèntric i del pàrquing subterrani, la pl. Catalunya ha estat en obres (desviament de col·lectors, túnel i estació del metro, urbanització de la pl. Mestre Estalella...).

La fase final consistirà en la reurbanització de la resta de la superfície que encara no està finalitzada i la construcció d'un nou pàrquing municipal subterrani de 260 places.

Les obres començaran durant la primavera de 2013 i tindran una durada de dos anys i mig, per bé que l'estiu de 2014 ja és podria obrir al públic una part de la plaça.

L'espai per a l'ús cívic de la plaça serà més gran que ara, ja que amb la reforma desapareixeran places d'aparcament en superfície i s'eliminarà el trànsit rodat de pas. Es potenciaran els baixos comercials i s'instal·laran terrasses de bars i restaurants. La nova plaça tindrà més vegetació i superfície verda que l'anterior.

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...