Esteu aquí

Una Jornada de Merda amb les "tribus" teatrals del Ribera

Les comunitats escèniques del Centre Cívic es van reunir per compartir i endinsar-se al projecte "Entre Bambolines"

dimarts, 10 desembre, 2019 - 17:45

La Jornada de Merda és una trobada anual de gent teatrera de la ciutat del Prat que va iniciar el 2017, on conèixer persones amb la mateixa passió, els projectes en què treballen i interconnectar així la diversitat de la pràctica escènica, tot celebrat amb molta alegria i diversió. Enguany, mentre el Sistema d'Arts en Viu treballa per replantejar aquesta proposta, no volíem perdre un espai tan engrescador per compartir amb els i les diferents agents que representen el teatre al nostre equipament, i per això es va realitzar al Jornada de Merda amb tots els grups i les companyies de teatre residents al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa: Sant Jordi Teatre, Prataclown, Lokah's, ETC, La Noria i Puro Teatro.

Endinsades a un ambient selvàtic, cada grup va construir-se una caracterització per fer la reunió anual del territori que comparteixen, van presentar-se expressant punts forts i propostes a la resta de tribus, i van protagonitzar diferents improvizacions, dinamitzades pel chamán de Transtorners: l'Elias Torrecillas.

La trobada va girar entorn de l'Entre Bambolines, el projecte de dinamització dels diferents grups i companyies en residència al Centre Cívic. Entre altres accions a desenvolupar, trobem la promoció d'un espai d'atrezzo comunitari, la programació d'assajos oberts, i la participació en el projecte de centre com a companyia, o compartint propostes barrejant-se entre diferents grups teatrals. Per treballar en aquesta direcció és necessària la coneixença i reconeixement entre els diferents grups, la cohesió entre ells i amb l'equip del centre, el sentiment de pertinença al territori i al centre, així com la bona comunicació. A través de diverses dinàmiques teatrals es van barrejar les tribus i es va reflexionar sobre aquests factors, tot sense perdre de vista el joc escènic i el bon humor. 

Per deixar bon regust a la trobada, vam sopar entre amanides, fruites i converses, per acabar de confluir i consolidar la bona energia de les tribus/entitats escèniques del Centre Cívic. Tothom es va desitjar molta merda pels projectes del nou any 2020, i molta il·lusió per portar a terme les futures relacions entre la comunitat escènica del Ribera.

Podeu veure totes les imatges de la jornada: 

Jornada de Merda 2019

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 5 desembre, 2023 - 13:30

Temps per cures: espai de canguratge el 21 i 22 de desembre

En horari de matí i tarda, a l’espai joc del Centre Cívic Sant Jordi Ribera...

dimarts, 5 desembre, 2023 - 12:45

La màgia del Nadal arriba al Ribera amb propostes per a tots els públics

Manualitats, circ, gastronomia i molt més us espera al Centre Cívic

dimarts, 5 desembre, 2023 - 10:30

Finalitza el segon Cicle d’història del Prat

Prop de 300 persones assisteixen a les 4 sessions