Esteu aquí

Una entitat del Prat rep un premi comarcal

GATS és guardonada amb el Premi Joan Garcia-Nieto de Reconeixement Cívic

dimarts, 16 desembre, 2003 - 18:00

El Centre d'Estudis Comarcals convoca anualment els premis de Reconeixement Cultural de la comarca, que enguany arriben a la seva tercera edició. Un d'aquests guardons li han donat a GATS, una entitat que, tot i que és d'àmbit comarcal, està ubicada al Prat, en concret a la Capsa. El lliurament dels premis es va fer el passat 12 de desembre a Can Massallera (Sant Boi de Llobregat).

Els Grups Associats pel Treball Sociocultural del Baix Llobregat (GATSC) han estat nominats per un col·lectiu de ciutadans de la comarca i escollits per la Comissió de Selecció com a finalista pels seus mèrits com a associació sense ànim de lucre creada per oferir eines per aconseguir la incorporació social d'aquelles persones que avui estan excloses socialment. GATS va néixer al desembre del 2000 de la voluntat de diverses persones vinculades al món associatiu de la comarca, decidides a posar en comú les seves experiències encaminades a aquest objectiu social. Ubicada al Prat de Llobregat, ha extés la seva organització per tota la comarca amb la realització de cursos, seminaris, jornades, programes de formació i activitats diverses.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 febrer, 2020 - 08:15

La Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, el 27 de febrer

S'adreça a tot l'alumnat de 2n de batxillerat de la ciutat

dijous, 20 febrer, 2020 - 13:30

L'emergència climàtica és el tema central del Carnaval de Sant Cosme

La rua del barri es fa divendres al matí

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:15

Racó tecnològic / Connecta Jove a Jardins de la Pau

Activitat que forma part del projecte comú #Jardigital. El racó tecnològic és espai d'aprenentatge, descoberta i pràctica sobre les noves tecnologies. Aquest espai es dinamitza des de la dinamització de gent gran del Centre Cívic, així com amb la col·laboració dels voluntaris del Programa de Gent Gran. A l'inici del 2020, aquesta activitat ha estat substituida temporalment per la participació del Centre Cívic ...