Esteu aquí

Una delegació del Govern Basc visita el Prat per conèixer el seus projectes com a Ciutat Educadora

Els diferents representants, ponents sobre el futur sistema educatiu a Euskadi, s’han interessat en profunditzar en el coneixement del projecte IntersECCions.

dimecres, 19 gener, 2022 - 12:30

El passat dimarts, diferents representants del govern basc, encarregats de desenvolupar la ponència sobre el futur sistema educatiu a Euskadi, van visitar l’Ajuntament del Prat per conèixer, de primera mà, els diferents projectes educatius que es duen a terme com a ciutat educadora i profunditzar en el coneixement del programa IntersECCions que es desenvolupa al municipi des de fa 5 anys. Un model que combina l’educació i la cultura com eines de transformació social i comunitària. La visita al Prat forma part de la gira que estan realitzant aquesta setmana per diversos municipis de Catalunya per conèixer de prop diferents projectes educatius al territori que serveixin d’exemple per la futura llei d’educació a Euskadi.

Per part del Govern Basc van participar Leixuri Arrizabalaga Arruza, parlamentària de Euzko Abertzaleak-Nacionalistes bascs (grup parlamentari del PNV), Ikoitz Arrese Otegi, parlamentari de EH Bildu, Iñigo Martínez Zatón, parlamentari de IU-Podemos, Begoña Pedrosa Lobato, viceconsellera d’Educació del Govern Basc, Patxi Xabier Aizpurua Telleria, viceceonseller d’Administració i Serveis del Govern Basc i Zelai Nikolas Ezkurdia, lletrada de la “Ponencia para definir las bases del acuerdo sobre el futuro sistema educativo vasco”. Per part de l ‘Ajuntament del Prat van participar l’Alcalde Lluís Mijoler, la tinenta d’alcalde Pilar Eslava, la Directora d’Àrea d’Educació i Cultura, Fina Rifà, la cap de Secció del Programa IntersECCions, Cristina Castells i el cap de Secció d’Educació, Joan Carles Navarro.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 26 maig, 2022 - 10:00

Comencen les inscripcions al Campus d'Arts en Viu per a joves

L'Escola d'Arts en Viu, L'Artesà i La Capsa ofereixen conjuntament aquesta...
centric_diàlegs_xesus fraga

dimecres, 25 maig, 2022 - 12:00

Finalitza el cicle Diàlegs del Cèntric

De febrer a maig, han passat pel Cèntric diferents veus dels àmbits del...

dimarts, 24 maig, 2022 - 17:00

Camins Orgànics: una mirada poètica de l'adolescència

El projecte Camins Orgànics posa el punt i final a un curs de treball amb una...