Esteu aquí

Una delegació del Govern Basc visita el Prat per conèixer el seus projectes com a Ciutat Educadora

Els diferents representants, ponents sobre el futur sistema educatiu a Euskadi, s’han interessat en profunditzar en el coneixement del projecte IntersECCions.

dimecres, 19 gener, 2022 - 12:30

El passat dimarts, diferents representants del govern basc, encarregats de desenvolupar la ponència sobre el futur sistema educatiu a Euskadi, van visitar l’Ajuntament del Prat per conèixer, de primera mà, els diferents projectes educatius que es duen a terme com a ciutat educadora i profunditzar en el coneixement del programa IntersECCions que es desenvolupa al municipi des de fa 5 anys. Un model que combina l’educació i la cultura com eines de transformació social i comunitària. La visita al Prat forma part de la gira que estan realitzant aquesta setmana per diversos municipis de Catalunya per conèixer de prop diferents projectes educatius al territori que serveixin d’exemple per la futura llei d’educació a Euskadi.

Per part del Govern Basc van participar Leixuri Arrizabalaga Arruza, parlamentària de Euzko Abertzaleak-Nacionalistes bascs (grup parlamentari del PNV), Ikoitz Arrese Otegi, parlamentari de EH Bildu, Iñigo Martínez Zatón, parlamentari de IU-Podemos, Begoña Pedrosa Lobato, viceconsellera d’Educació del Govern Basc, Patxi Xabier Aizpurua Telleria, viceceonseller d’Administració i Serveis del Govern Basc i Zelai Nikolas Ezkurdia, lletrada de la “Ponencia para definir las bases del acuerdo sobre el futuro sistema educativo vasco”. Per part de l ‘Ajuntament del Prat van participar l’Alcalde Lluís Mijoler, la tinenta d’alcalde Pilar Eslava, la Directora d’Àrea d’Educació i Cultura, Fina Rifà, la cap de Secció del Programa IntersECCions, Cristina Castells i el cap de Secció d’Educació, Joan Carles Navarro.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 setembre, 2023 - 13:30

Primer plenari de les AFA i les AMPA del curs

La trobada va celebrar-se a l’Escola Charles Darwin

divendres, 22 setembre, 2023 - 12:00

L’edició 2023 del Prat Nocturn dona inici als actes de Festa Major

Més de 1.800 participants reviuen la història del Prat a través d'una...

dijous, 21 setembre, 2023 - 13:30

Una Festa Major inclusiva i lliure de sexisme

Un any més, arriba una nova edició de la Festa Major. Des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu de que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament, sense ...