Esteu aquí

Una altra victòria per als músics de diables del Prat

Per segona vegada, la colla de músics aconsegueix la victòria en el cinquè Concurs de Percussió de Barcelona.

dimarts, 29 juny, 2010 - 17:00

L’ànim va pujar ben amunt quan els van anomenar dins el grup dels cinc seleccionats en la “Categoria Tradicional”. Una primera eliminatòria interpretada pels més grans (Quique, Pol, Alexandra, Borja, Lídia, Alex, Gemma, Adrià, Anna, Sheila i Raúl) els va obrir les portes de la seva interpretació a una final plena de sorpreses.

Finalment el ball dels quatre diables (Ceci, Sergi, Carles i Sergi) que van aparèixer a escena tot repicant les seves forques contra el terra, van provocar un esclat de xiulades i aplaudiments d’aprovació entre el públic assistent, acostumat ja a veure els músics de la Colla de Diables del Prat entre els primers classificats.

En lliurar el premi a la colla, un dels membres del jurat va afirmar “M’he demanat especialment dir els guanyadors de la Categoria Tradicional perquè em fa molta il·lusió i, si se'm permet, vull fer una felicitació enorme, jo crec que es mereix el respecte i l’admiració de tots els que estem aquí perquè han passat de ser una sorpresa a ser una realitat, i no són altres que ... els del Prat”

a més del reconeixement del jurat i el del públic i la resta de colles, el premi per al grup de percussió dels Diables del Prat serà poder tornar a obrir el Correfoc de les Festes de la Mercè de Barcelona, el proper mes de setembre.

Des d'aquí volem felicitar tota la colla pel seu esforç i la seva dedicació dins el món de la cultura tradicional i donar-los les gràcies per representar la ciutat amb una tan bona imatgeEl vídeo de l'actuació

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 juliol, 2020 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja és excel·lent per al bany, segons la darrera analítica

L'Ajuntament ha establert a la platja totes les mesures necessàries per...

divendres, 3 juliol, 2020 - 12:30

Agents per a la convivència expliquen les mesures de seguretat sanitària als espais públics

Contacten amb la població als indrets més concorreguts de la ciutat per...

divendres, 3 juliol, 2020 - 11:15

Donacions de sang prèvia reserva

Després d'uns mesos sense fer-se'n, tornen el dilluns i el dimecres 6 i 8 de...