Esteu aquí

Un web amb la previsió meteorològica del Prat

Des de fa unes setmanes tots els internautes poden consultar la predicció objectiva del temps específic del Prat de Llobregat. Aquest és un servei del Centre Meteorològic Territorial a Catalunya.

dimecres, 11 agost, 2004 - 16:43

La informació meteorològica es genera de forma automàtica mitjançant models estadístics dels models de predicció generats pels satèl·lits Goes i Meteosat, permet conèixer amb detall la predicció meteorològica per cada municipi, així com l'evolució més probable de l'estat de l'atmosfera.

Mitjançant les prestacions que sense substituir les anteriors poden ajudar a saber quin és el temps previst en llocs concrets. Una d'aquestes prestacions és en municipis, en la qual es dóna una predicció fins a 7 dies del temps previst més probable en un municipi.

La pàgina web informa de la predicció objectiva del temps al Prat i entre les informacions que els usuaris poden consultar es troba l'Estat del cel pels següents 7 dies, les probabilitats de precipitació, les temperatures màximes i mínimes previstes, la direcció i intensitat del vent així com l'index UV.

El Centre Meteorològic Territorial a Catalunya és el representant a Catalunya de l'Institut Nacional de Meteorologia, depenent del Ministerio de Medio Ambiente. Entre les seves funcions està la predicció meteorològica i, en especial, la vigilància de fenòmens adversos que puguin afectar el nostre país.

La informació del Prat la podeu trobar a:

http://www.inm.es/cgi-bin/locali.cgi?ig=08504

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...