Esteu aquí

Un temporal amb dos tornados causa múltiples danys a tot el terme

Els serveis d'emergència van haver d'intervenir en nombrosos incidents que van provocar danys materials però no pas ferides greus a persones.

dijous, 8 setembre, 2005 - 10:58

Avions a mercè del vent
Dos tornados provinents del mar van entrar ahir a la tarda en territori del Prat, provocant, entre altres incidències, que l'aeroport hagués de tancar de les 8 a les 9 del vespre i que fins i tot alguns avions i diferents vehicles es moguessin de lloc. Els tornados van creuar les pistes de l'aeròdrom de sud a nord.

Incidències al nucli urbà
Nombrosos carrers es van haver de tallar per la caiguda d'arbres i branques, de revestiments de façanes i per l'arrossegament i caiguda de contenidors d'escombraries.

Diversos vehicles estacionats també van patir danys al caure objectes al seu damunt. L'avinguda de Josep Anselm Clavé va estar tallada durant tres hores per la caiguda d'un arbre, que a més va topar contra un vehicle que en aquell moment circulava pel carrer.

Teulades pels aires
El vent va provocar danys a teulades. Així, part de la coberta del magatzem del Carrefour va sortir volant, a l'igual que part de la teulada de la masia de Cal Peret del Serra, a la zona de la Marina.

Sense fluid elèctric
També hi va haver accidents de trànsit lleus i fallades elèctriques. Així, l'avaria de tres transformadors va produir la manca de fluid elèctric als barris de Sant Cosme, la Granja i part d'Onze de Setembre. També van apagar-se semàfors i es van disparar nombroses alarmes públiques i privades.

Evacuació d'un tren
A la zona de l'aeroport, un camió de càrrega va bolcar a causa del vent i el conductor va resultar ferit lleu. La catenària del tren de l'aeroport es va trencar i la Policia Local del Prat va haver d'evacuar els passatgers, que van haver de caminar un quilòmetre fins arribar a les terminals.

 

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...
CRAM

dilluns, 11 octubre, 2021 - 15:15

El CRAM allibera les tortugues Casimiro i Damm

Les dues portaven més de 10 anys en captivitat per tenir falta de visió a un...