Esteu aquí

Un pratenc crea una sèrie infantil d'animació en 3D dedicada a l'educació vial

La sèrie s'emet a Antena 3 i està inclosa a la campanya "Ponle freno".

dimecres, 19 agost, 2009 - 13:15

El pratenc Erik Carrión Tomàs i Jordi Díaz són els cocreadors i coguionistas de "Luz verde" ("Green Light"), la primera sèrie infantil de televisió en 3D dedicada a la seguretat vial. S'emet diàriament dintre del programa infantil i juvenil d'Antena 3 Megatrix, de dilluns a divendres a les 9.30 hores i els caps de setmana a les 8.15 hores.

La ficció ha estat produïda per Motion Pictures i és utilitzada per la Dirección General de Tráfico com a material escolar per a la prevenció i informació dels perills dels tràfic i per concienciar els més petits i petites de que les normes de circulació s'han de respectar.

Cada capítol té una duració de cinc minuts i la protagonista és una simpàtica agent de policia que, a cada episodi, imparteix una lecció sobre normes de seguretat vial.

Per veure la sèrie online pots clickar aquí

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...

dissabte, 28 març, 2020 - 12:00

Òpera des de casa

El Cèntric proposa diferents opcions per seguir gaudint de l’òpera durant els...