Esteu aquí

Un ple telemàtic farà balanç de les mesures d’urgència front al coronavirus i debatrà un pla de xoc contra l’impacte socioeconòmic de la crisi

L’equip de govern plantejarà un fons de resposta d’1 milió d’euros per donar resposta a l’impacte social i econòmic de la crisi del coronavirus

Protecció Civil de l'Ajuntament, supervisant les condicions de seguretat del ple d'aquesta tarda, a què acudiran presencialment només l'alcalde i els portaveus dels grups municipals. La resta de regidors/ores hi participaran via telemàtica.

dimecres, 8 abril, 2020 - 14:15

En el context de l’emergència pel coronavirus, al Prat de Llobregat se celebra avui, dimecres 8 d’abril, el ple municipal ordinari del mes d’abril, que estarà centrat en les mesures adoptades  a la ciutat per fer front a aquesta crisi. El punt central del ple d’aquesta tarda serà el fons de resposta d’1 milió d’euros proposat per l’equip de govern per donar resposta a l’impacte social i econòmic d’aquesta crisi.

Com que l’actual situació de confinament, no permet realizar el ple com és habitual, presencialment només hi acudiran l’alcalde i els portaveus dels grups municipals, mentre que la resta de regidors i regidores hi participaran via telemàtica. Els mitjans que vulguin seguir el ple a distància podran seguir les imatges per streaming realitzades pel PRAT TV, o bé escoltar la retransmissió en directe del Prat Ràdio (elpratradio.com / 91.6FM) a partir de les 18 h.

Durant el ple, se sotmetrà a votació el Pla de xoc dotat amb 1 milió d’euros, que concretament es destinaran a necessitats de suport social (120.000 euros), alimentació (86.000 euros), allotjaments d’urgència (165.000 euros), ajuts al pagament de lloguer (120.000 euros), a les petites empreses i comerços (200.000 euros), i a un fons de contingència per la resta de necessitats que puguin anar sorgint (346.000 euros).

Durant el ple, també és previst presentar una declaració institucional, amb el consens de tots els grups municipals, per sumar esforços front a l’impacte del coronavirus al municipi i reconèixer el compromís i la solidaritat de totes les persones que estan dedicant treball i esforços a ajudar els altres.  D’altra banda, al ple es presentarà un informe de balanç de les mesures ja adoptades des que va començar l’actual situació d’emergència. 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

Reunió de l'alcalde amb la delegada del Govern de l'Estat

dimarts, 22 novembre, 2022 - 12:45

Mijoler demana a la delegada del Govern el compromís de l’Estat per impulsar l’estació intermodal al Prat i frenar la regressió del litoral

L’alcalde del Prat també ha reiterat a Maria Eugènia Gay que el consistori...
Simulacre d'emergència d'accident aeri a la platja del Prat.

dijous, 17 novembre, 2022 - 10:30

Simulacre d’accident aeri al Prat dilluns vinent al matí

Durant la realització del simulacre, el matí de dilluns, s’informa a la...

dijous, 10 novembre, 2022 - 13:45

Desactivat el pla d’emergències per risc químic, després de l’extinció de l’incendi a la depuradora

L’Agència Catalana de l’Aigua no ha observat afectacions sobre l’aigua del...