dimarts, 5 novembre, 2019 - 17:30

Arriba la tardor, o això diuen, perquè encara estem a l’ofi amb màniga curta, però en tot cas ens aferrem a allò que ens dóna plaer, sí! Que no ens falti de la dolçor del moniato als nostres tàpers! I és que des d’aquest amor pel moniato, hem pensat que perquè no ampliar la seva dolçor a tot allò que ens toca aquest mes de novembre. Ja hem tingut prou d’emocions fortes, així que ara us proposem deixar la terrassa, endinsar-vos en l’escalfor de la sala i gaudir de l’ambient familiar i dolç que us tenim preparat per aquest mes. I és que hem volgut fer una mirada amplia per tal que diferents “sentires” i gustos puguin trobar propostes interessants. Anem a detallar-vos el que tenim a l’agenda!

Aquest cap de setmana començarem amb un sopar familiar amb la gent dels bucs, una nit especial que des de l’any passat s’ha convertit en una trobada de bandes i músics que durant l’any comparteixen bucs, material i passadissos. Aquest divendres serà una nit per pujar a l’escenari, tocar un parell de temes i compartir sopar. Xerrar i xerrar de to allò que hem volgut durant l’any però se’ns ha quedat al tinter.

Hi ha dos fils transversals que atrevessen el mes, el primer és el cicle en homenatge a George Harrison que el dijous 14 ens convoca a una xerrada/escolta amb Ricardo Gil i Javier Tarazona, amb un recorregut per la vida i les cançons d’aquest músic imprescindible dins de la història de la música i de la cultura occidental. Divendres 29 també va de Harrison, però aquesta vegada des de la relectura d’alguns dels seus temes per part dels Flaming ShakersPigmy i alguns músics de la Big Band i el Cor de l’Escola d’Arts en Viu. Una d’aquelles propostes que engeguem i mai sabem com acabaran, però de moment amb els assajos ens estem quedant amb un gust molt dolç a la boca.

Un segon fil transversal, és el #4Raons. Aquesta vegada a l’edició de tardor, dedicant-li un espai a el que és comunitari, allò que compartim i ens fa sentir part d’un ésser més gran que nosaltres mateixos. Enric Montefusco i les Tarta Relena ja estàn fent trobades pel Prat i el que us podem avançar és que té pinta que quedarà d’allò més bonic i entrellaçat.

El divendres 23 és la nit dels convidats i és que ens visita un petit segell de BCN amb una proposta que va de cassettes. Ran Ran Ran, Pararrayos i La Vida Padre presentaran aquell dia els seus cassettes a la vegada que les podríem gaudir en directe. Hi han més mogudes per aquest dia del Rec Rec Rec Festival, per això el millor que podeu fer és seguir el que us anirem explicant.

El diumenge 24 farem el vermut al ritme dels Xiula, una proposta familiar que vol arribar a la canalla dels 6 fins als 9, que està en moment de descoberta dels diferents estils musicals i que volen /necessiten cantar i explicar el seu dia a dia. Tasca nada fàcil, però creiem que els Xiula ho aconsegueixen.

Finalment tancarem el més ballant, si!! nit més dolça impossible! I és que venen els Rhythm Treasures amb tot el seu rhythm ‘n Blues. Però com volem que ningú tingui l’excusa de no ballar, tindrem una classe oberta de blues abans del concert. Shaking all!

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 18 gener, 2021 - 09:30

Imaginari compartit entre mestres i educadors entorn les arts visuals

Comença l'entorn d'aprenentatge d'arts visuals d'aquest curs 2020-21
Taller Nou Fang

divendres, 15 gener, 2021 - 12:00

El projecte Nou Fang ofereix l’oportunitat d’explorar el món agrari a través de la fotografia documental com a eina de mediació

Trobareu les seves fotografies i testimonis del procés de treball en un...

divendres, 15 gener, 2021 - 11:30

El Teatre L’Artesà torna amb la programació de febrer i març

A partir de dilluns 18 de gener es podran comprar les entrades per als...