Esteu aquí

Un estiu ple de cultura a Jardins de la Pau

Amb la dansa, les lletres, les titelles, la fotografia i la música al carrer com a protagonistes

dilluns, 28 juny, 2021 - 18:30

El Centre Cívic Jardins de la Pau se suma a una programació d'estiu de ciutat (elprat.cat/viulacultura) que converteix els espais públics del Prat en escenaris per la pràctica i el gaudi de l'art i la cultura. 

Els Jardins a la fresca és el cicle que portarà a l'exterior del centre cívic propostes de dansa, lectura, titelles i música. El primer toc ve de la mà de l'espectacle de percussió corporal amb les Bandtokades, seguit d’una creació col·lectiva de les lectures dramatitzades a càrrec de Mujeres Maravillas i club de lectura de Jardins. La Linkatarda d'estiu portarà a Jardins una instal·lació musical fresca i participativa, 'Pintagrama'. L'espectacle familiar 'Una carretada de contes' traslladarà la màgia de les titelles a la plaça Blanes i un Bingo musical, tancarà al setembre aquest cicle a la fresca.

A més, aquest estiu la dansa té un protagonisme especial amb una programació ben diversa. Com a plat fort hi haurà el Cabaret de dansa urbana: Iron Modvm, un espectacle de gran format que combina fragments de tres espectacles de  la companyia Iron Skulls Co amb batalles experimentals amb artistes convidats locals de l'escena del moviment urbà. I tot això al compàs de la música dels Djs Will Fly i Yndra i mostrat amb la veu de Losinformalls amb gran experiència en festivals. 

D'altra banda, els Dimecres de dansa ens porten diversos tallers per fer un tastet de diferents modalitats de dansa a Jardins de la Pau.  Des del Brasil ens arriba la classe Oberta de Capoeira. Vinculat a l'espectacle d'Iron Modum, el Laboratori de Danses urbanes amb Iron Skulls Co. Segueixen els dimecres de dansa amb la Classe oberta de Blues i el Sexy style for me! proposa explorar la pròpia sensualitat i tenir més coneixement del propi cos. El cicle de dimecres de dansa finalitza amb la proposta d'una classe oberta de dansa amb nadons el mes de setembre.

També, en relació a la dansa, Jardins de la Pau, proposa un taller intensiu de Booty Dance - Twerk impartit per Rhygin Queen que es farà del 29 de juny al 20 de juliol, cada dimarts 19 a 20.30 h.


Durant tot l'estiu també trobarem l'exposició de les fotografies finalistes i guanyadores del 38è Pratimag que s'inaugurarà el 2 de juliol i s'exposarà a Jardins de la Pau fins el 5 de setembre.  A més a més, com cada any el concurs de fotografia a Instagram, Viu l'estiu al Prat, demana que la ciutadania comparteixi les seves fotografies de l'estiu utilitzant l'etiqueta #viulestiualprat i mencionant a @ccjardinspau, optant a guanyar diversos premis i ser exposats al mateix centre cívic en l'exposició que es durà a terme el mes de setembre.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dijous, 23 setembre, 2021 - 10:00

Bafarades i onomatopeies a la Biblioteca Antonio Martín

Un nou punt de referència: el còmic de superherois

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...