Esteu aquí

Un equip d’agents per a la convivència vetllarà pel bon ús dels espais públics

Durant aquest estiu, el Prat comptarà amb un equip d’agents per a la convivència per realitzar accions de sensibilització sobre com s’han d’utilitzar els espais públics de la ciutat i fomentar el civisme.

dimecres, 27 juny, 2018 - 10:30

Les accions es desenvoluparan principalment a la Plaça de Catalunya i els seus voltants.

Durant aquest estiu, el Prat de Llobregat comptarà amb un equip d’agents per a la convivència per realitzar accions de sensibilització sobre com s’han d’utilitzar els espais públics de la ciutat i per fomentar el civisme.

La seva tasca consistirà en informar, però també en sensibilitzar, sobre els aspectes que determina l'actual Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana, així com l’Ordenança de Tinença d’Animals.

Fomentem la bona convivència i el civisme

Entre les principals recomanacions per garantir la bona convivència a la ciutat, estan respectar els horaris de descans, jugar als espais habilitats i respectar el mobiliari de la ciutat, entre d’altres.

El projecte d’agents per a la convivència pertany al programa de Convivència i Civisme de Cases d’en Puig i compta amb la col·laboració i treball coordinat amb d’altres departaments municipals com ara la Policia Local i Joventut.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 14 maig, 2021 - 09:30

Finalitza el procés participatiu de remodelació de la plaça 17 de setembre

Encara estan oberts els processos de la plaça de l'Estany de Sant Maurici i...

dijous, 13 maig, 2021 - 14:00

Èxit de participació a la primera Taula LGTBIQ+ del Prat

El passat dimarts dia 11 de maig es va celebrar la primera Taula LGBTIQ+ del Prat. Una trobada que es va dur a terme en format en línia i on van partic...

dijous, 13 maig, 2021 - 08:30

Persones amb discapacitat venen objectes perduts en aeroports al Carrefour

L'entitat Envera disposa al centre comercial pratenc d'un espai que promou l...