Esteu aquí

Un cap de setmana ple d'amor i solidaritat al Ribera

El 17 i 18 de novembre vam gaudir al centre dels projectes "Llavors, llavors" i "La Crop Solidària"

dimarts, 27 novembre, 2018 - 13:45

Al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa organitzem moltes activitats i actes especials, però hi ha moments que vivim més intensament i ens omplen de felicitat. Així va ser el cap de setmana del 17 i 18 de novembre, en el que vam acollir dos propostes plenes d'amor: "Llavors, llavors" i la "Crop Solidària".

"Llavors, llavors"

Dissabte al matí els companys d'/Unzip, el dispositiu d'Arts Visuals de la ciutat, es va traslladar al nostre equipament per celebrar l'acte "Llavors, llavors", emmarcat dintre del projecte "Qué Bonito Amor", el projecte de suport a la creació que treballa per connectar persones interessades per l'art. L'esdeveniment tenia com a fil conductor les plantes i la necessitat de cuidar-les com a símbol de com les relacions i els projectes han de ser cuidats també.  Els participants van poder compartir idees, reflexions i projectes sobre art i creativitat a la ciutat. 

Volem agrair a tothom qui va participar i especialment a les entitats del centre que van voler sumar-s'hi: l'Associació de Dones Progressistes Frida Kahlo, Sant Jordi Teatre i el Grup de Patch de les Puntaires. A més, volem fer una menció especial i un gran agraiment als alumnes del IFE (Itineraris  Formatius Específics), que van col·laborar amb l'acte aportant els seus conneixements sobre jardineria. 

Crop Solidària

El diumenge al matí vam celebrar per primera vegada una Crop Solidària al Prat, que vam tenir el gran plaer d'acollir gràcies a la proposta de la Raquel Martín (Blog: "Semanas que pasan como días"). Es tractava de reunir-nos i crear petites peces fetes a mà per donar-les al projecte Una Navidad de Ilusión, que les ven i dona els diners recollits a la Fundació Sant Joan de Déu per la investigació del càncer infantil. De nou, tota la nostra gratitud a les dones i nenes que van fer possible aquell matí: a les alumnes del curs d'àrab, al grup de patch de les Puntaires, a totes les scrapers i  grup Scrapprat, i a totes les veïnes que s'hi van sumar. Gràcies també a les persones que fan possible el projecte i que ens van explicar els inicis d'aquesta proposta solidària i la seva trajectòria. 

Des del Centre Cívic seguirem teixint vincles i fent barri amb entitats, usuàries, veïnes i treballadores. Estigueu atents a l'agenda del centre per veure els actes que s'organitzaran properament. 

Compartir

Noticies relacionades

ee-grup.jpg

dilluns, 8 juliol, 2019 - 12:30

El programa municipal IntersECCions realitza 65 accions per vincular educació, cultura i comunitat, 23 més que el curs passat

Les dades de balanç d’aquest curs escolar es van presentar durant l’Escola d...

dijous, 4 juliol, 2019 - 22:00

El Teatre L’Artesà del Prat acull l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Cultura 2019

Amb aquests premis, lliurats pel CoNCA (Consell Nacional de la Cultura i de...

dijous, 4 juliol, 2019 - 10:30

El Teatre L'Artesà acull la cerimònia de lliurament dels Premis Nacionals de Cultura 2019

Avui 4 de juliol, a partir de les 19:30 h podreu seguir l’acte en directe a...