Esteu aquí

Un bus intern per moure's pel Prat

Una de les principals demandes de la ciutadania pratenca és poder disposar d'un servei d'autobús urbà que pugui connectar els diferents barris del nostre municipi.

dimarts, 1 febrer, 2005 - 15:00

Per tal de satisfer aquesta demanda, l'Ajuntament està treballant en el disseny i la posada en marxa d'aquesta nova línia urbana d'autobús, que disposarà de vehicles moderns i adaptats, i que permetrà apropar els ciutadans i ciutadanes a tots els barris del Prat, a tots els equipaments (fins i tot als més allunyats, com el tanatori), a l'estació del ferrocarril..., alhora que promourà la connectivitat modal i facilitarà i millorarà l'ús del transport públic.

Segons dades de l'enquesta de mobilitat quotidiana que l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) va realitzar durant l'any 2001 al nostre municipi, un 63,3% dels desplaçaments interns al Prat es fan a peu, un 29,4% en vehicle privat i un 7,3% en transport públic.

Desplaçaments més sostenibles
Aquesta nova línia interna de bus, que es posarà en servei durant l'any 2005, pretén afavorir que els desplaçaments dins del municipi es facin de manera més sostenible, donant al transport públic un paper més destacat i a tots els ciutadans clares alternatives per a la seva mobilitat.

Tothom coneix el deteriorament i la manca de qualitat de l'ambient urbà que ocasiona l'ús del vehicle privat a les ciutats: soroll, contaminació, accidentalitat, congestió...

Per això, l'Ajuntament del Prat de Llobregat fa, amb la creació d'aquesta línia, una clara aposta per la mobilitat sostenible. Perquè és necessari reduir l'ús del vehicle privat i fomentar el transport públic per tal que puguem viure en una ciutat més sostenible.

Compartir

Noticies relacionades

Arbre

dimarts, 26 octubre, 2021 - 09:45

Comença la renovació d’arbrat de la ciutat per la tardor i hivern

Aquesta campanya té l’objectiu de revisar, tractar i plantar nous arbres de...
Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...