Esteu aquí

Trobades entre professionals de les escoles bressol municipals

divendres, 22 març, 2019 - 02:45

Aquesta setmana, amb motiu dels canvis que s’estan realitzant en l’organització de les escoles bressol, s’ha iniciat un treball de reflexió conjunt i d’intercanvi d’experiències sobre tres temes que s’han considerat rellevants amb les educadores dels diferents equipaments educatius de petita infància municipals: Família i escola; Materials que s’utilitzen; i com són els Espais distribuïts a les nostres escoles bressol. 

Han sigut trobades molt interessants que han aportat a les participants i a les seves escoles temes de reflexió conjunta i noves experiències d’intercanvi. Les trobades es fan a les diferents escoles bressol i s’ha generat la necessitat de reprendre l’experiència que es va fer fa dos anys de Turisme Pedagògic.

La propera setmana, les trobades seran per nivells d’edat i les reflexions es centraran en aspectes relacionats en les etapes evolutives i les seves necessitats.

Aquestes trobades s’aniran repetint al llarg del curs i estaran vinculades al projecte educatiu marc de les escoles bressol municipals.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 juny, 2019 - 11:00

Tallers de català per a persones joves nouvingudes

A les Cases d'en Puig durant el mes de juliol

divendres, 21 juny, 2019 - 10:45

Obre l'exposició "Quan l'estiu era en blanc i negre" al Cèntric

Recorregut sobre l'evolució del lleure al Prat: activitats a la platja i al...

dimecres, 19 juny, 2019 - 09:30

El comerç del Prat s’implica en la creació dels camins escolars

A finals del mes passat es va presentar a les comunitats de les escoles Pepa Colomer, Ramon Llull i Galileo Galilei la proposta ciutad...