Esteu aquí

Trobades entre professionals de les escoles bressol municipals

divendres, 22 març, 2019 - 02:45

Aquesta setmana, amb motiu dels canvis que s’estan realitzant en l’organització de les escoles bressol, s’ha iniciat un treball de reflexió conjunt i d’intercanvi d’experiències sobre tres temes que s’han considerat rellevants amb les educadores dels diferents equipaments educatius de petita infància municipals: Família i escola; Materials que s’utilitzen; i com són els Espais distribuïts a les nostres escoles bressol. 

Han sigut trobades molt interessants que han aportat a les participants i a les seves escoles temes de reflexió conjunta i noves experiències d’intercanvi. Les trobades es fan a les diferents escoles bressol i s’ha generat la necessitat de reprendre l’experiència que es va fer fa dos anys de Turisme Pedagògic.

La propera setmana, les trobades seran per nivells d’edat i les reflexions es centraran en aspectes relacionats en les etapes evolutives i les seves necessitats.

Aquestes trobades s’aniran repetint al llarg del curs i estaran vinculades al projecte educatiu marc de les escoles bressol municipals.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 11 abril, 2019 - 14:30

Més caixes niu als patis escolars i als parcs de la ciutat

Per fomentar la biodiversitat urbana i la ciència ciutadana
19.03.19_echarlesdarwin_videoconferenciabm_4.jpg

dimarts, 9 abril, 2019 - 12:00

Seguim investigant i inventant per a la sostenibilitat

Els investigadors i investigadores per la sostenibilitat mostren la seva...