Esteu aquí

Trobada institucional entre el Prat, Moçambic i el Senegal contra la violència masclista

Una visita tècnica mostra la importància del municipalisme per abordar la igualtat de gènere

Imatge de la trobada a les Cases d'en Puig.

dimecres, 14 novembre, 2018 - 12:45

Les Cases d'en Puig han acollit una jornada tècnica amb representants polítics i de la societat civil del Senegal i Moçambic. Es tracta d'una trobada amb l'objectiu que la delegació d'aquests països conegui quines polítiques es desenvolupen a nivell municipal en l'àmbit de la igualtat entre gèneres i la llibertat sexual. Personal tècnic de l'Ajuntament del Prat, encapçalats per la regidora d'Igualtat, Joventut i Solidaritat, Anna Martín, han rebut la delegació africana.

La visita s'emmarca dins d'una iniciativa de cooperació entre Catalunya, Moçambic i el Senegal impulsada per la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Cooperació i l'Institut Català de les Dones que té com a objectiu abordar les violències masclistes des de diferents àmbits de l'administració i amb una mirada internacional. 

Els municipis són l'administració més propera a la ciutadania i la que, per tant, desenvolupa millor les polítiques que han de resoldre els grans eixos de desenvolupament sostenible proposats per les Nacions Unides. La visita institucional ha servit per posar sobre la taula diferents estratègies per abordar les violències masclistes i desenvolupar polítiques d'igualtat.


 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 19 octubre, 2021 - 14:15

El pessebre de la plaça de la Vila ja té data d’inauguració

El passat mes juliol va ser el tret de sortida als treballs per començar a elaborar el pessebre de la plaça de Vila d’enguany. Ara a l’octubre...

dimarts, 19 octubre, 2021 - 11:45

L'Ajuntament desplega diverses accions per reactivar la pràctica esportiva entre la població

La campanya municipal “Sortiu i disfruteu” anima la gent del Prat a fer...

divendres, 15 octubre, 2021 - 13:30

L’estudi sobre la comunitat llatinoamericana del Prat entra a la seva fase final

El passat mes de juliol el programa municipal de Nova Ciutadania de les Cases d’en Puig va iniciar una ...