Esteu aquí

Tret de sortida a les accions per la commemoració del Dia Internacional del Voluntariat

Sota el lema Gràcies Mil es vol agrair l’esforç de les persones voluntàries i les entitats de la ciutat

divendres, 4 desembre, 2020 - 08:30

En commemoració al Dia internacional del Voluntariat, el 5 de desembre, les entitats amb projectes de voluntariat del Prat, conjuntament amb el Punt del Voluntariat, han organitzat tot un seguit d’accions per agrair la gran labor que desenvolupen totes les persones voluntàries del municipi.

Aquestes accions són el resultat de les aportacions i el treball que es desenvolupa a la Taula d’entitats de Voluntariat, que es reuneix periòdicament i té com a objectiu posar en valor la figura del voluntariat. En aquesta línia, s’ha elaborat una campanya, que veu la llum avui, amb el lema Gràcies Mil.  

Amb aquestes paraules, es vol fer tot un agraïment a l’esforç, la implicació i les ganes de col·laborar de totes aquelles persones que, en algun moment donat, han participat en accions de voluntariat i han contribuït així a millorar la qualitat de vida de molts i moltes veïnes de la ciutat. Una campanya que aquest any té un significat molt especial, tenint en compte la situació que durant tots aquests mesos hem viscut arran de la pandèmia i que ens ha mostrat la cara més solidaria de la ciutadania del Prat. 

Per aquest motiu, no només es vol agrair tota aquesta labor, sinó que també es vol posar cara i veu a aquestes persones que dia rere dia col·laboren per construir un món molt més just. 

Experiències a la ràdio

D’aquesta manera, durant els dies 10 i 11 de desembre tindrem l’oportunitat de conèixer les experiències i vivències de persones voluntàries que participen en les entitats de voluntariat del Prat a través de les entrevistes en el programa Planeta Prat d'El Prat Ràdio (91.6 FM).

Acte d’agraïment a les persones voluntàries

Així, es convida a totes les persones voluntàries i no voluntàries a participar en l’Acte d’Agraïment al Voluntariat que es farà el dijous 10 de desembre a les 18 h, en format telemàtic, al canal de Youtube de l’Ajuntament.

En aquest acte es comptarà amb la participació de l’alcalde Lluís Mijoler i d'Eduard Sala,  responsable d’Acció Social de Càritas Diocesana de Barcelona, que parlarà sobre “Aprendre, viure i somiar en moments d’incertesa i por”.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 5 desembre, 2023 - 13:30

Temps per cures: espai de canguratge el 21 i 22 de desembre

En horari de matí i tarda, a l’espai joc del Centre Cívic Sant Jordi Ribera...

dimarts, 5 desembre, 2023 - 09:30

El Pessebre Vivent del Prat de Llobregat arriba a la seva 23a edició

El barri també s'engalanarà de festa amb el Fem Nadal a Sant Cosme

dimarts, 5 desembre, 2023 - 08:45

La 50a Fira Avícola convoca més de 75.000 persones a la Granja de la Ricarda durant un cap de setmana farcit d’activitats

L’Ajuntament promourà la cria i popularització d’aquesta au mitjançant l...