Esteu aquí

Tret de sortida de les primeres formacions presencials vinculades al Programa 30 Plus

Per a l'inserció laboral de persones majors de 30 anys que es troben a l'atur

dimecres, 8 maig, 2019 - 10:30

Des del passat 2 de maig i durant les properes setmanes un gruix important dels participants del Programa 30 Plus participaran de dues formacions gratuïtes, subvencionades per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social. Es tracta de dues accions vinculades als llocs de treball ocupats per als participants del programa. Els continguts que es treballaran són: manipulació d’aliments, prevenció de riscos laborals, atenció al client i qualitat i optimització de processos.

L’objectiu d’aquestes formacions és que les persones vinculades al programa, mitjançant un contracte laboral, puguin desenvolupar, de forma adequada, les tasques corresponents al lloc de treball objecte de la contractació laboral. Atès que el seu contingut està directament relacionat amb el lloc de treball a desenvolupar i que des del Centre de Promoció Econòmica del municipi, s’ha dissenyat un pla formatiu que s’adapta al seu lloc de treball i a les seves necessitats específiques. 

La formació, juntament amb el contracte laboral, proporcionen als participants del programa les competències necessàries per ocupar un lloc determinat de treball. Establint com a objectiu de Programa 30 Plus la inserció laboral de persones que estan a l’atur i que tenen 30 anys o més, preferentment les que tenen entre 30 i 45 anys i baix nivell formatiu, i que els proporciona, entre altres recursos, la formació i les competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball. 

Per a més informació: tel. 93 478 68 78 30 plus@elprat.cat

Compartir