Tres pratencs, campions de Catalunya juvenils d'atletisme

TEMES: Esports

Els atletes del Pratenc Associació d'Atletisme aconsegueixen sis medalles.

dilluns, 26 juny, 2006 - 10:07

Aquest diumenge 25 de juny s'ha celebrat el Campionat de Catalunya Juvenil a l'Aire Lliure a Castellar del Vallès, amb un total de sis medalles pels atletes del Pratenc Associació d'Atletisme (3 d'or, 1 de plata i 2 de bronze).

Sara Gómez s'ha proclamat Campiona de Catalunya a la prova del triple salt, amb una millor marca personal d'11,60 metres i ha guanyat la medalla de bronze en el salt d'alçada amb 1,53 metres. Juan Antonio Cifuentes ha guanyat la medalla d'or en el llançament de disc i la de plata en el de pes, i Mikel Rodríguez ha guanyat la medalla d'or en el llançament de javelina, amb dues quartes posicions en els llançaments de disc i pes. La darrera medalla de bronze ha sigut per a Aitor González en el llançament de martell.

A més de les sis medalles, els atletes del Pratenc AA han assolit quatre places més de finalistes amb: la cinquena i la setena posició d'Estel·la López en els 100 i 200 metres llisos, la cinquena plaça d'Alba Cuadrado en el triple salt i la vuitena posició de Sara Gómez en el llançament de javelina.

Finalment, els atletes del Prat han participat en sis proves més: Romen Rodríguez (semifinalista en els 400 mll), David Lorente (semifinalista en els 200 i 400 mll), Alba Pardal (onzena en el llançament de disc), Helena Yélamos (onzena en el salt de llargada) i Alba Cuadrado (semifinalista en els 200 mll).