Esteu aquí

Treballs artístics i manuals durant aquests dies de confinament

Des del Ribera us animem a practicar i a compartir les creacions artesanals

ETC Teatre creant mascaretes fetes a mà per donar suport als equipaments sanitaris de la ciutat.

dijous, 2 abril, 2020 - 15:15

Al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa es viu el DIY com una tendència relacionada amb el món de les manualitats, però sempre explicant que és molt més: el Do It YourSelf (fes-ho tu mateix/a) és una filosofia que convida a la gent a actuar per si mateixa, intentant evitar haver de comprar-ho tot o de contractar altres per fer tasques que tothom podem aprendre a fer.

En temps de Covid-19, el DIY s'ha tornat una necessitat imperant i està traient el millor de les persones. Es veu clarament reflectit en els centenars de persones que s'han posat a cosir mascaretes i a teixir xarxes arreu per coordinar-se amb qui les necessita. La producció industrial i el mercat no pot donar la resposta desitjada i l'empoderament de la comunitat, la solidaritat i la creativitat s'evidencien en temps de crisi.

Però no només això! Recordeu que també cal cuidar-nos a nosaltres mateixos/es per poder seguir cuidant a la resta, i per mantenir la salut psicològica i emocional tots els treballs artístics i manuals ajuden a passar millor aquests dies de confinament.

Des del Ribera us convidem a mostrar-nos totes aquelles creacions DIY que estigueu fent a casa,  per compartir-les amb la comunitat handmade pratenca a la dimensió digital del Centre Cívic. Podeu enviar-nos fotos i vídeos al correu electrònic ccriberabaixa@elprat.cat, i a Facebook i Instagram, on també ens podeu etiquetar. Les vostres manualitats aniran apareixent al nostre Flickr i a les xarxes socials del Centre Cívic, per motivar així a tothom que es vulgui sumar a la comunitat DIY pratenca.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 19 maig, 2022 - 16:30

El "metal" pren el protagonisme a La Capsa l’última setmana de maig

Amb l’escriptor Salva Rubio i les bandes Motörhits i Decade of Aggression

dimecres, 18 maig, 2022 - 12:00

'La Cocina de mi Vecina' inicia un nou grup de pràctica els dimarts al matí

L'espai veïnal d'intercanvi de receptes i sabers culinaris us convida a la...

dilluns, 16 maig, 2022 - 16:15

#Almeuritme 2022: en marxa!

Un any més, torna l’Almeuritme, dinamitzat per La Capsa i L’Escola d’Arts en Viu