Esteu aquí

Trasllat del dipòsit de vehicles

TEMES: Urbà

dissabte, 1 juny, 2002 - 02:00

A començaments d'enguany l'Ajuntament de Barcelona i Aena (Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea) van acordar l'expropiació de la finca el Palmeral, afectada per l'ampliació de l'aeroport i en la qual es troba el dipòsit de vehicles de l'Ajuntament de Barcelona. Així, abans de finals de 2003, aquest dipòsit es traslladarà a un altre indret. Mentres tant, i per tal que Aena pugui començar les obres de l'autovia que connectarà el port amb l'aeroport i que passarà per aquesta zona del sud del nucli urbà, l'ens estatal cedirà al consistori barceloní els terrenys que confronten a amb l'actual dipòsit perquè pugui ubicar-hi transitòriament l'activitat fins a desembre de 2003.
Els ajuntaments de Barcelona i del Prat han signat un conveni que estableix que l'activitat del dipòsit cessarà definitivament el desembre de 2003. Els terrenys deslliurats passaran a formar part de la "zona de protecció urbana", que serà destinada a equipaments i parcs.
L'Ajuntament de Barcelona procedirà als treballs de descontaminació dels terrenys que deixi d'utilitzar, tant dels que ara quedaran lliures com dels que ho seran el 2003, seguint un projecte de descontaminació i de recuperació mediambiental i paisatgística.

C. P.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 21 gener, 2020 - 09:30

Nous ajuts per a la rehabilitació d'edificis residencials amb criteris energètics

Se subvencionarà la redacció de projectes i treballs tècnics per rehabilitar...

dimecres, 15 gener, 2020 - 14:15

Dijous i divendres, treballs de manteniment del paviment al c. Lleida

Talls de trànsit, prohibicions d'estacionament i desviament d'autobusos

dimecres, 15 gener, 2020 - 13:15

Acaben les obres de remodelació dels carrers Girona i Tortosa

Les obres havien restat un temps inacabades a causa de la no execució dels...