Esteu aquí

Trasllat del dipòsit de vehicles

dissabte, 1 juny, 2002 - 02:00

A començaments d'enguany l'Ajuntament de Barcelona i Aena (Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea) van acordar l'expropiació de la finca el Palmeral, afectada per l'ampliació de l'aeroport i en la qual es troba el dipòsit de vehicles de l'Ajuntament de Barcelona. Així, abans de finals de 2003, aquest dipòsit es traslladarà a un altre indret. Mentres tant, i per tal que Aena pugui començar les obres de l'autovia que connectarà el port amb l'aeroport i que passarà per aquesta zona del sud del nucli urbà, l'ens estatal cedirà al consistori barceloní els terrenys que confronten a amb l'actual dipòsit perquè pugui ubicar-hi transitòriament l'activitat fins a desembre de 2003.
Els ajuntaments de Barcelona i del Prat han signat un conveni que estableix que l'activitat del dipòsit cessarà definitivament el desembre de 2003. Els terrenys deslliurats passaran a formar part de la "zona de protecció urbana", que serà destinada a equipaments i parcs.
L'Ajuntament de Barcelona procedirà als treballs de descontaminació dels terrenys que deixi d'utilitzar, tant dels que ara quedaran lliures com dels que ho seran el 2003, seguint un projecte de descontaminació i de recuperació mediambiental i paisatgística.

C. P.

Compartir

Noticies relacionades

Platja del Prat

divendres, 24 setembre, 2021 - 11:00

A partir de l’1 d’octubre, no hi haurà zona verda a la platja i tanca l’aparcament del CRAM

Tot i que ja s’ha acabat la temporada de bany, encara podem gaudir del nostre...
Tall camí Marina

divendres, 24 setembre, 2021 - 08:15

Tall al camí de la Marina

Es tracta d’un dels accessos més habituals per arribar als Espais Naturals...