Esteu aquí

Trasllat del dipòsit de vehicles

dissabte, 1 juny, 2002 - 02:00

A començaments d'enguany l'Ajuntament de Barcelona i Aena (Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea) van acordar l'expropiació de la finca el Palmeral, afectada per l'ampliació de l'aeroport i en la qual es troba el dipòsit de vehicles de l'Ajuntament de Barcelona. Així, abans de finals de 2003, aquest dipòsit es traslladarà a un altre indret. Mentres tant, i per tal que Aena pugui començar les obres de l'autovia que connectarà el port amb l'aeroport i que passarà per aquesta zona del sud del nucli urbà, l'ens estatal cedirà al consistori barceloní els terrenys que confronten a amb l'actual dipòsit perquè pugui ubicar-hi transitòriament l'activitat fins a desembre de 2003.
Els ajuntaments de Barcelona i del Prat han signat un conveni que estableix que l'activitat del dipòsit cessarà definitivament el desembre de 2003. Els terrenys deslliurats passaran a formar part de la "zona de protecció urbana", que serà destinada a equipaments i parcs.
L'Ajuntament de Barcelona procedirà als treballs de descontaminació dels terrenys que deixi d'utilitzar, tant dels que ara quedaran lliures com dels que ho seran el 2003, seguint un projecte de descontaminació i de recuperació mediambiental i paisatgística.

C. P.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 juliol, 2020 - 08:45

Comença la compensació dels títols de transport integrats no utilitzats durant l’estat d’alarma

Les persones que no han fet servir el seu títol des del 14 de març podran...
Fartets

dilluns, 29 juny, 2020 - 15:00

Fartets criats al Zoo s’alliberen en una bassa del delta del Llobregat

L’objectiu del pla de reintroducció és crear nuclis poblacionals de Fartets...
Aparcament bicicletes platja

dilluns, 29 juny, 2020 - 14:30

180 persones fan servir els nous aparcaments gratuïts i vigilats per a bicicletes de la platja del Prat en els seus primers 4 dies de funcionament

L’Ajuntament del Prat va posar en marxa aquests aparcaments dijous passat,...