Esteu aquí

Trasllat del dipòsit de vehicles

dissabte, 1 juny, 2002 - 02:00

A començaments d'enguany l'Ajuntament de Barcelona i Aena (Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea) van acordar l'expropiació de la finca el Palmeral, afectada per l'ampliació de l'aeroport i en la qual es troba el dipòsit de vehicles de l'Ajuntament de Barcelona. Així, abans de finals de 2003, aquest dipòsit es traslladarà a un altre indret. Mentres tant, i per tal que Aena pugui començar les obres de l'autovia que connectarà el port amb l'aeroport i que passarà per aquesta zona del sud del nucli urbà, l'ens estatal cedirà al consistori barceloní els terrenys que confronten a amb l'actual dipòsit perquè pugui ubicar-hi transitòriament l'activitat fins a desembre de 2003.
Els ajuntaments de Barcelona i del Prat han signat un conveni que estableix que l'activitat del dipòsit cessarà definitivament el desembre de 2003. Els terrenys deslliurats passaran a formar part de la "zona de protecció urbana", que serà destinada a equipaments i parcs.
L'Ajuntament de Barcelona procedirà als treballs de descontaminació dels terrenys que deixi d'utilitzar, tant dels que ara quedaran lliures com dels que ho seran el 2003, seguint un projecte de descontaminació i de recuperació mediambiental i paisatgística.

C. P.

Compartir

Noticies relacionades

Sant Joan 2021

dimecres, 23 juny, 2021 - 09:00

La platja, tancada la revetlla de Sant Joan per seguretat

A partir de les 8 del vespre no s'hi podrà accedir en cotxe, transport públic...
Ni Un Pam Més

dijous, 17 juny, 2021 - 14:30

L’Ajuntament convida la ciutadania a expressar el rebuig a l’ampliació de l’aeroport i en defensa del Delta penjant domassos al balcó

Se'n podrà recollir un per domicili en diferents espais municipals. La...