Esteu aquí

Traslladen tres grans arbres de la plaça de Catalunya afectats per les obres de l'estació del metro

Es replanten al parc Nou.

dimarts, 16 octubre, 2007 - 11:13

Aquesta setmana s’està procedint a la retirada de la plaça de Catalunya dels arbres afectats per les obres de l’estació de metro, operació que va a càrrec de l’empresa constructora.

Tots els arbres el trasplantament dels quals és tècnica i biològicament possible seran traslladats a altres zones del municipi. Entre ells destaquen tres exemplars immensos (dos eucaliptus i una casuarina) que per enretirar-los ha calgut una operació especial.

A causa de la seva grandària (el més alt fa 18 metres i el més ample té una copa de, també, 18 metres de diàmetre) s’ha contractat una empresa especialitzada en el trasllat d’arbres gegants sense danyar les arrels ni haver de podar-los.

Aquests tres arbres, trasplantats al parc Nou, han estat considerats per l'Ajuntament com a emblemàtics e la plaça i per això valia la pena fer tot el possible per salvar-los.

Un cop trasplantats, en els propers tres anys se’n farà un seguiment i manteniment especial per assegurar-ne la supervivència, que en aquests casos és del 90%.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...