Esteu aquí

Transport especial de sitges cilíndriques per la ciutat els dies 5, 6 i 7

Es farà de nit, des del port fins a la fàbrica de Damm, amb afectacions al trànsit, al transport públic, a l'estacionament de vehicles, etc.

La fàbrica de Damm del Prat és el destí de les sitges. (FOTO: arxiu de Damm)

dimecres, 5 setembre, 2018 - 08:30

El propers dies 5, 6 i 7 de setembre es farà un transport especial de grans sitges cilíndriques per diversos carrers de la ciutat. L'operació transcorrerà en horari nocturn, entre les 22.45 i les 02.45 h, i comportarà afectació del trànsit rodat, transport públic i del mobiliari urbà, semàfors, contenidors de recollida selectiva i reserva d’estacionaments en gran part del trajecte. 

Itinerari

El transport, escortat per Policia Portuària, sortirà des de la terminal BEST del port fins a la cruïlla de l’avinguda del Port amb el carrer 114 del polígon Pratenc. A partir d’aquest punt, la Policia Local del Prat rellevarà la Policia Portuària i el transport continuarà pel carrer 100, pont de Nelson Mandela, rotonda de la Nissan, avinguda de l'Onze de Setembre, ronda de Ponent i carrer del Pi (entrada a l'empresa Damm).  

Tot l’itinerari transcorrerà en el sentit habitual de la marxa, llevat del tram entre Coronel Sanfeliu i avinguda del Remolar, on es circularà en sentit contrari al de la marxa. 

Afectació a l'aparcament de vehicles

Caldrà deixar lliure de vehicles el dia 5 de setembre, a partir de les 00 h, el tram de l’avinguda de l'Onze de Setembre entre Carretera de la Bunyola i Coronel Sanfeliu, costat muntanya, i des de Coronel Sanfeliu fins a Carretera de l’Aviació, costat mar, trams que se senyalitzaran a l'efecte. 
 

Compartir

Noticies relacionades

Sant Joan 2021

dimecres, 23 juny, 2021 - 09:00

La platja, tancada la revetlla de Sant Joan per seguretat

A partir de les 8 del vespre no s'hi podrà accedir en cotxe, transport públic...
Ni Un Pam Més

dijous, 17 juny, 2021 - 14:30

L’Ajuntament convida la ciutadania a expressar el rebuig a l’ampliació de l’aeroport i en defensa del Delta penjant domassos al balcó

Se'n podrà recollir un per domicili en diferents espais municipals. La...