Esteu aquí

Tragèdia i comèdia, és possible?

La tragèdia shakespeariana "Othelo" aterra al Modern

Othelo

dijous, 24 maig, 2018 - 10:45

La Lara Virtus, la Lucia Chaves i la Janice Fuertes, de L'institut Ribera Baixa van decidir venir al Teatre Modern a veure "Othelo" amb altres companyes i companys. Comparteixen amb vosaltres les seves impressions. 

"Tot i ser un diumenge a la tarda i després d’un llarg dissabte de festa, els feia il·lusió de tornar-hi (ja van venir a veure "Les noies de Mossbank Road").

La informació de la qual disposàvem era molt reduïda, només sabíem que aniríem a veure Othelo, una obra molt coneguda del dramaturg anglès.

Però tots aquests dubtes es van acabar ben aviat, perquè amb un començament del tot sorprenent i una mica confús vam quedar impressionades davant la rapidesa i la dinàmica que els actors van emprar per representar l’obra.

El seu to humorístic va ser molt acceptat pel públic, que va viure de manera intensa  pràcticament les dues hores que va durar la representació. Ara bé, també hi hagué moments dramàtics reflectits pel protagonista, Othelo, i en certs moments per  Desdèmona.

Cal esmentar la simplicitat de l’obra en aspectes com ara l’escenografia, i també pel fet que un sol actor pugui representar fins a quatre personatges diferents.

Per últim, volem agrair a l’institut l’oportunitat que ens ha donat de poder gaudir d’obres d’art com la  que vam veure aquest diumenge dia 13 de maig al Teatre Modern de la nostra ciutat."

La Lara , la Lucía i la Janice formen part d'un grup d'alumnes i professors de l'institut Ribera Baixa que aquesta temporada han passat pel Teatre Modern més d'una vegada. Això ens fa especialment feliços i volem agrair, des del Teatre, tots els esforços que els equips docents fan per fer que les pràctiques artístiques ens connectin a totes plegades. Bona feina!

Si voleu veure algunes imatges de l'obra, us deixem un tastet aquí

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...
Exposició Indisciplinats a la Biblioteca Antonio Martín

dijous, 24 novembre, 2022 - 10:00

La Biblioteca Antonio Martín, Indisciplinada

La biblioteca recolza amb el seu fons el festival Indisciplinats, propostes...