Esteu aquí

Tractament fitosanitari pel control del pugó

Demà a la nit es realitzarà un nou tractament als arbres de la ciutat, concretament als pollancres, xicrandes, catalpes, cercis, pomeres, baladres i xiprers.

Plaça Catalunya

dijous, 2 juny, 2022 - 12:30

El divendres 3 de juny, en jornada nocturna de 22 a 6 h, es durà a terme un tractament fitosanitari pel control de pugó, la psil·la i l’assecada dels xiprers a diversos espais del municipi. Les espècies d’arbres a tractar són les següents: pollancres, xicrandes, catalpes, cercis, pomeres, baladres i xiprers.

L’actuació tindrà lloc a la plaça d’Espanya, l’avinguda del Canal, la carretera de la Platja, Fondo d’En Peixo, la plaça de Catalunya, Jardins d’Àngel Guimerà, la plaça de Sant Jordi, l’avinguda Doctor Gallart i Monés i els Jardins de Joan Salvat Papasseit. Els productes que s’utilitzaran són: el fungicida ALIETTE WG (materia activa: Fosetil_AL 80%)  insecticida DECIS PROTECH (materia activa: Deltametrin 1,5%).

 

Compartir

Noticies relacionades

Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...

divendres, 11 novembre, 2022 - 13:15

Estrenem una nova Jugateca!

El nou mòdul dedicat a l’educació ambiental està ubicat a la platja del Prat,...
Plaques fotovoltaiques

dimecres, 9 novembre, 2022 - 18:30

Recta final per posar en marxa la Comunitat d’Energia del Prat, que vol abastir tota la ciutat i esdevenir la més gran de l’Estat

El ple del Prat ha donat avui el tret de sortida per cercar socis per a la...