Esteu aquí

Tots els aparcaments del Centre Municipal de Vela tornen a ser zona verda

La Generalitat respon positivament al requeriment de l’Ajuntament per poder regular de nou l’espai que els darrers dies ha estat d’ús lliure i així donar prioritat a la ciutadania del Prat

platja del Prat

divendres, 11 agost, 2023 - 14:15

El Servei del Litoral de la Generalitat ha respost positivament al requeriment que li va presentar l’Ajuntament del Prat contra la resolució que no li permetia regular una de les tres bosses d’aparcament del Centre Municipal de Vela. D’aquesta manera, es restitueix la zona verda, que dona prioritat a les persones del Prat que tenen el distintiu.

L’Ajuntament es va veure obligat fa uns dies a canviar la planificació de l’ordenació de l’aparcament de la platja per evitar possibles sancions. Entre les modificacions, hi havia la de deixar de regular una de les tres bosses d’aparcament situades a la Centre Municipal de Vela, que passava de ser zona verda a ser un aparcament lliure i gratuït per a tothom. El consistori havia presentat al Servei del Litoral, l’ens català que gestiona el domini públic maritimoterrestre, un requeriment contra la resolució que havia emès d’acord amb un informe de Costas y Medio Marino del Estado.

Ara, Servei del Litoral ha donat la raó a l’Ajuntament, que ha restablert la zona verda fins al 31 d’agost. D’aquesta manera, les persones del Prat amb el distintiu corresponent podran fer ús de l’aparcament de forma gratuïta durant tot el dia i les visitants hauran d’abonar la tarifa corresponent si en fan ús entre les 9 h i les 21 h qualsevol dia de la setmana.

Així mateix, el consistori recorda que es pot accedir a la platja amb mitjans alternatius i més sostenibles, com els autobusos PR3 i Platja Express, l’autobús llançadora que circula per tot el passeig de la platja, o la bicicleta, per a la qual es disposa dels serveis de Bicibox i d’aparcament vigilat i gratuït al final del passeig.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 maig, 2024 - 13:30

Noves activitats gratuïtes per a la ciutadania pratenca al CRAM

L’Ajuntament del Prat ha signat un nou conveni amb el Centre de Recuperació d...

dimarts, 21 maig, 2024 - 11:30

Nova campanya de sensibilització ambiental

L’Àrea Metropolitana de Barcelona s’ha iniciat una campanya de...
PR5

divendres, 17 maig, 2024 - 12:00

Aquest dissabte comença a prestar servei el PR5/Platjaexprés, una nova línia de bus que reforça la connexió de la ciutat i la platja en transport públic

Amb aquesta línia i sumat a l’oferta actual del PR3, s’assegura un mínim de...