Esteu aquí

Totes les revistes al teu abast

Informació i entreteniment per a totes les edats

Revistes a l'avast

dijous, 5 novembre, 2020 - 10:15

La Biblioteca Antonio Martín disposa d'una col·lecció de 148 títols de revistes que es poden prestar per llegir a casa. Tots els exemplars estan disponibles, inclosos els últims números i, seguint les mesures de seguretat, al retorn del préstec realitzen una quarantena de 48 hores.
Les revistes també són conegudes amb el nom de publicacions periòdiques perquè es publiquen amb una periodicitat determinada: setmanal, quinzenal, mensual, anual, etc.

Temàtica diversa

Actualitat, esports, viatges i natura, història, cuina i moda, art, treballs manuals i entreteniment, idiomes i educació, salut, literatura, ciència i molts altres temes formen part de l'extensa col·lecció.

Revistes familiars per llegir plegats

Publicacions infantils per a primeres lectures com la revista Piu Piu per a nens i nenes de 0 a 5 anys que dona eines als pares i educadors perquè la lectura sigui per a tots un estímul i un fet plaent i enriquidor.

Per infants més grans també tenim títols històrics com Cavall Fort, publicació en català que es va iniciar a l’any 1961 i, la revista Petit Sàpiens amb monogràfics històrics pels més joves.

La col·lecció local

Per conèixer l'activitat local existeix la Revista del Prat, amb un fons que data de 1992, i la revista Delta, de la qual s'emmagatzemen exemplars des de l'any 1978. Aquest fons més antic no es pot emportar a casa, però sí que es pot consultar a la biblioteca.

Les revistes digitals

Des d’aquest mes gener, les principals revistes que es publiquen en català es poden consultar en préstec electrònic gratuït a la plataforma eBiblio Catalunya. Aquest servei, gestionat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes.

Des d’ara, l’usuari amb carnet de biblioteca té accés a 45 revistes, a banda dels més 2.000 llibres electrònics que s’ofereixen actualment. Cada usuari pot descarregar-se gratuïtament els títols de les revistes i disposa de 30 dies per llegir-los.

Un altre dipòsit digital és el Trencadís de la Xarxa de Biblioteques Municipals que difon la cultura local i preserva col·leccions publicades a la República i a la Guerra Civil entre altres.

La Biblioteca està al teu costat

Les revistes són la millor opció per estimular la lectura i l'esperit crític mitjançant la diversitat d'opinions.
Recordeu que a la biblioteca les teniu a la vostra disposició.

El servei de préstec eBiblio continua actiu, oferint llibres, revistes i pel·lícules en format electrònic, així com la consulta del fons bibliogràfic al catàleg Aladí.

Es mantenen obertes les vies de comunicació a través del correu de la biblioteca b.prat.am@diba.cat, al telèfon 933 705 152 i de les xarxes socials, Facebook i Instagram i al web de la biblioteca.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h
Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...