Esteu aquí

Tot a punt per viure l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar al Prat

Caldrà estar molt atents al Canal de l’Harshafa durant la tarda del 5 de gener per veure l’arribada de Ses Majestats i el missatge que adreçaran a tots els nens i nenes de la ciutat

L'arribada de Ses Majestats es podrà seguir al Canal de l'Harshafa

dilluns, 4 gener, 2021 - 13:00

El 5 de gener Ses Majestats els Reis arribaran puntuals a la cita que tenen amb tots els infants del Prat. Enguany ho faran d’una forma diferent, però de ben segur que estarà plena de la màgia i l’il·lusió que acompanya sempre als Mags de l’Orient.

Abans de les 17 h caldrà connectar-se amb mòbils, tauletes, ordinadors... al Canal de l’Harshafa en qualsevol dels seus formats: podeu accedir pàgina web de l'Harshafa, al seu compte d’instagram o al canal de YouTube

A les cinc de la tarda, veurem com de manera màgica, els Reis arriben a la ciutat on ja els espera l’Harshafa. Seran rebuts per l’alcalde de la ciutat, que els lliurarà el pa i la sal com a símbol d’hospitalitat i els deixarà la clau màgica que obre totes les portes de la ciutat.

Ses Majestats descansaran una mica del seu llarg viatge fins al Prat abans d’adreçar-se als infants del Prat. Per fer l’espera més divertida, l’Harshafa ha preparat alguns vídeos que ens ensenyaran com entre tots hem fet créixer la màgia i la il·lusió i hem ajudat a Ses Majestats a arribar al Prat sense dificultat.

A les 20.45 h Ses Majestats agrairan a tots els nens i nenes el seu esforç durant aquests dies. I un cop acabin, viurem el moment màgic i sentirem com els Reis començaran a repartir per tota la ciutat els desitjos i il·lusions que han portat en el seu llarg viatge.

Serà el moment de deixar alguna cosa de menjar i veure per Ses Majestats i els seus camells i anar a dormir i somiar! 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 4 agost, 2022 - 10:00

L'Illa de la lectura: 25 nenes i nens compartint aventures i complicitats

La Sala Infantil de la Biblioteca Antonio Martín forma infants lectors amb...
Casal d'estiu de natació a la piscina del CEM Fondo d'en Peixo

dilluns, 1 agost, 2022 - 10:45

Uns 3.600 infants i joves han participat als casals i activitats d’estiu al Prat durant el mes de juliol

Durant tot l’agost, es continuaran fent casals i campus nàutics (per aprendre...
Festa_Major

divendres, 29 juliol, 2022 - 10:45

Ens preparem per a la Festa Major 2022!

Al setembre ens espera una Festa Major amb un dia més i que es desenvoluparà...