Esteu aquí

Tot a punt per viure l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar al Prat

Caldrà estar molt atents al Canal de l’Harshafa durant la tarda del 5 de gener per veure l’arribada de Ses Majestats i el missatge que adreçaran a tots els nens i nenes de la ciutat

L'arribada de Ses Majestats es podrà seguir al Canal de l'Harshafa

dilluns, 4 gener, 2021 - 13:00

El 5 de gener Ses Majestats els Reis arribaran puntuals a la cita que tenen amb tots els infants del Prat. Enguany ho faran d’una forma diferent, però de ben segur que estarà plena de la màgia i l’il·lusió que acompanya sempre als Mags de l’Orient.

Abans de les 17 h caldrà connectar-se amb mòbils, tauletes, ordinadors... al Canal de l’Harshafa en qualsevol dels seus formats: podeu accedir pàgina web de l'Harshafa, al seu compte d’instagram o al canal de YouTube

A les cinc de la tarda, veurem com de manera màgica, els Reis arriben a la ciutat on ja els espera l’Harshafa. Seran rebuts per l’alcalde de la ciutat, que els lliurarà el pa i la sal com a símbol d’hospitalitat i els deixarà la clau màgica que obre totes les portes de la ciutat.

Ses Majestats descansaran una mica del seu llarg viatge fins al Prat abans d’adreçar-se als infants del Prat. Per fer l’espera més divertida, l’Harshafa ha preparat alguns vídeos que ens ensenyaran com entre tots hem fet créixer la màgia i la il·lusió i hem ajudat a Ses Majestats a arribar al Prat sense dificultat.

A les 20.45 h Ses Majestats agrairan a tots els nens i nenes el seu esforç durant aquests dies. I un cop acabin, viurem el moment màgic i sentirem com els Reis començaran a repartir per tota la ciutat els desitjos i il·lusions que han portat en el seu llarg viatge.

Serà el moment de deixar alguna cosa de menjar i veure per Ses Majestats i els seus camells i anar a dormir i somiar! 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...

dimecres, 22 setembre, 2021 - 12:30

El projecte "Terra de Canvi" de Margherita Isola ha plantat la seva llavor entre les veïnes del Ribera

L'art tèxtil, les plantes medicinals i les pràctiques de cura entre dones són...

dijous, 16 setembre, 2021 - 10:00

Inici inscripcions de la nova temporada d’activitats

La Biblioteca Antonio Martín enceta a la tardor un nou cicle d'activitats i...