Esteu aquí

Tot a punt per a la Festa Major del Prat!

Ens preparem per viure una Festa Major diferent, distribuïda per la ciutat en nous espais adaptats a la situació sanitària i que seguirà en tot moment les recomanacions per una festa segura

el_pollo_

divendres, 3 setembre, 2021 - 13:15

El mes de setembre ja és aquí, i amb la tornada de les vacances, recuperem les rutines i els horaris. I també comencem a conèixer com serà la nostra Festa Major.

Durant els mesos d’estiu, l’Ajuntament i entitats de la ciutat hem estat treballant en un model de Festa Major possible dins del context sanitari que vivim, adaptat per garantir una Festa segura i amb una programació diversa i per a tots els públics: actes de cultura popular i tradicional, concerts i grups 100% #potablava, el Prat Nocturn, teatre, circ, humor...

Set espais amb propostes ben diferents

Les activitats es desenvoluparan en nous espais a l’aire lliure i que permeten un control de l’aforament. Per aquest motiu els patis d’algunes de les escoles i places de la ciutat s’adaptaran per gaudir del programa de la Festa Major. El pati de l’Escola Molt Honorable. Josep Tarradellas acollirà alguns dels concerts i propostes musicals,  al pati de l’Escola Bernat Metge es podran veure també concerts de grups locals, espectacles d’humor i fins i tot titelles, que ens faran riure i emocionar-nos a parts iguals. I el pati de l’Escola Jaume Balmes serà l’escenari per músiques, mostres artístiques i culturals d’entitats de la ciutat. Els millors concerts tribut els escoltarem a la plaça de Louis Braille, també boleros i fins i tot música de banda.

El Teatre L’Artesà serà com sempre l’espai per gaudir del millor de les  Arts en Viu. La Cirquera es trasllada a la plaça de Sant Jordi, que es transforma en un gran escenari per rebre els espectacles de circ més especials i innovadors.

I la cultura popular i tradicional tindrà el seu espai a la Grada de Cultura Popular. L’aparcament de l’estació de RENFE es transforma en una gran grada per gaudir de danses, tradicions, focs i música amb totes les colles de cultura popular i tradicional del Prat.

Reserva d’entrada per a tots els espectacles

L’entrada serà gratuïta per a tots espectacles, tret de les propostes del Teatre L’Artesà. Caldrà fer  reserva prèvia de les entrades a partir de divendres 17 de setembre a les 17 h al web de Festa Major. Només es podran reservar un màxim de 4 entrades per persona.

I no podia faltar el tradicional mocador de festa major que el trobareu als centres culturals a partir del 20 de setembre.

A partir de la setmana vinent començarem a desvetllar tot el que s’ha preparat per a la Festa Major del 2021! Estigueu atents i atentes a elprat.cat/festamajor, el nostre instagram i facebook i la resta de canals municipals, així com al programa que es distribuirà per totes les cases. 

Compartir

Noticies relacionades

oferta_formativa_cultura

dilluns, 17 gener, 2022 - 15:00

Una nova oferta formativa de tallers, cursos i xerrades als centres culturals per als mesos de febrer a maig

Les inscripcions començaran el dilluns 24 de gener, a partir de les 16.30 h

divendres, 14 gener, 2022 - 11:00

"In-Sanctus?" visibilitza, a través de la fotografia, les violències que pateixen les dones

L'exposició amb les imatges del projecte guanyador de la beca de fotografia i...
Centric_Albert_galceran_xerrada_òpera_2

dimecres, 12 gener, 2022 - 13:45

Aquest any, descobrim la clàssica al Cèntric

Seguint amb la seva aposta per difondre la música clàssica i l’òpera, l...