Esteu aquí

Tornen les reduccions d'aforament i els controls d'accés als mercats Municipal, de Pagès i setmanal

Les botigues a l'abast han d’avançar el tancament a les 21 h

divendres, 16 octubre, 2020 - 14:30

Avui divendres han entrat en vigor les noves mesures restrictives establertes per la Generalitat a fi de reduir el nivell de contagis de COVID-19 entre la població. Al final d'aquesta informació us podeu descarregar un document que recull aquestes mesures, les més importants de les quals són el tancament de bars i restaurants durant els propers 15 dies, la recomanació de limitar els desplaçaments als estrictament necessaris, la reducció de l’aforament dels establiments comercials, dels espais culturals i el seu tancament abans de les 23 h, i dels equipaments esportius al 50 %, el tancament dels espais esportius a l’aire lliure i la suspensió de totes les competicions esportives, menys les professionals d’àmbit estatal. Als centres educatius de primària i secundària es mantenen els protocols vigents fins ara. També segueix vigent la prohibició de trobar-se en grups de més de sis persones i de beure o menjar a l’espai públic.

Aquestes mesures tenen al Prat una aplicació específica en determinats àmbits i situacions:

  • Reducció de l’aforament als mercats Municipal, de Pagès i setmanal (mercadet de Sant Cosme) i controls d’accés per vetllar pel compliment de la mesura. Al Mercat Municipal es tancarà l’accés del carrer del Centre.
  • Els parcs infantils, romandran tancats i senyalitzats amb cartells informatius.
  • Les botigues a l’abast –o de conveniència- han de tancar a les 21 h. En condicions normals, aquests establiments poden obrir almenys durant 18 hores al dia i venen, entre altres, productes d'alimentació.

Aquestes mesures s’han elaborat al Consell Assessor del Pla d’Emergència municipal, atenent al decret publicat per la Generalitat atesa l’evolució de la pandèmia en els darrers dies i davant el creixent risc de rebrot. Podeu consultar en aquest enllaç l’evolució de les dades a Catalunya i al Prat.

Mesures restrictives aprovades per la Generalitat

Document (pdf - 85408 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 octubre, 2020 - 14:45

Més del 90 % dels grups escolars del Prat segueixen actius presencialment

No hi ha cap centre educatiu tancat a la ciutat

dilluns, 26 octubre, 2020 - 13:00

La residència municipal de gent gran Penedès, novament lliure de COVID-19

A principis de mes, dues persones internes i una treballadora van donar...

dilluns, 26 octubre, 2020 - 11:00

Des de diumenge cal romandre a casa entre les 22 i les 6 h

Aquesta mesura decretada per la Generalitat en el marc de l’estat d’alarma se...