Esteu aquí

Tornen les Jam Sessions a La Capsa

La primera de la temporada serà aquest diumenge 6 de març i serà conduïda per la Drop Band i L'Escola d'Arts en Viu

dimarts, 1 març, 2022 - 13:30

Després d'una llarga absència a causa de les restriccions ocasionades per la pandèmia, aquest diumenge 6 de març a les 19h torna la Jam a l'escenari del Bar de La Capsa.

Les jams de la capsa són un punt de trobada pels músics de la ciutat i també de fora així com dels alumnes de L’Escola d’Arts en Viu. Són una bona oportunitat per pujar a l'escenari i gaudir sense complexos del plaer de tocar en directe, improvisar i treure's la por compartint l'experiència amb altres músics.

El fet de participar en una jam desenvolupa totes les competències musicals: la interpretació, l’escolta i la creació.  Està oberta a tots els estils, nivells i edats: no s’ha de ser Pat Metheny per pujar a l'escenari, només tenir  ganes de passar una bona estona , compartir, experimentar i jugar amb els sons.

Les Jams de La Capsa són conduïdes per músics dels bucs de La Capsa i de L’Escola d’Arts en Viu. Aquest diumenge, el grup encarregat de posar en marxa la tarda serà la Drop Band, integrat per vells coneguts de l’escena musical del Prat: Mònica Escrig (veu), Txema Carnicé (baix) o Frank Moreno (teclat). Els alumes de L’Escola que els acompanyaran seran Marta Coca (veu), Antonio Ortiz (saxo), Xavi Díaz (guitarra) i Pol Pérez (trompeta).  A més i com de costum, la Jam la presentarà  i dinamitzarà en Cris Marco.

Ja fa temps que s’oloren les  ganes de Jam i aquest diumenge, per fi, podrem retrobar-nos al Bar de La Capsa per gaudir de la música i de la companyia. Us hi esperem!

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...