Esteu aquí

Tornen les activitats presencials al Centre Cívic Jardins de la Pau!

A partir de l'1 d'octubre, els centres Cívics reprenen la programació cultural adaptada a les mesures de seguretat i prevenció que el moment requereix.

dimarts, 29 setembre, 2020 - 12:00

A partir de l'1 d'octubre, els centres Cívics de la ciutat posen en marxa una programació cultural adaptada als protocols i mesures de seguretat. Amb això, el Centre Cívic Jardins de la Pau reprèn part de la seva activitat presencial a l'equipament: tallers, activitats pròpies i de les entitats; amb la voluntat de seguir avançant amb la reobertura de l'equipament i assolir una dinàmica estable de tallers, activitats pròpies i de les entitats del centre.

El nou horari que s'implantarà a partir d'aquesta data, serà de 9 a 14 h i de 16 a 20:30h, de dilluns a divendres. En el cas que hi hagi activitat, també s'obrirà l'equipament en caps de setmana i en l'horari d'aquesta. Els espais de trobada, romandran tancats de moment.

Les activitats i la nova oferta de tallers de tardor 


Per aquesta tornada, a Jardins de la Pau comptarem amb un seguit d'activitats per tornar-nos a veure i reconnectar amb aforaments reduits i mesures de seguretat: La teràpia d'Armari amb la Rocío Quesada, la inauguració de la mostra fotogràfica del cicle l'Autor i la Seva Obra: "Oci i lleure al Prat" per Josep Lloret o l'activitat familiar Linkatarda: Ada's dream, dins el cicle Octubre Ada Lovelace, són només alguns dels exemples de totes les propostes que hem preparat.

També, i a partir del 5 d'octubre, ja podreu fer la vostra inscripció als tallers de tardor en línia, on trobareu propostes noves i originals com Vogue, Twerk, Fotografia Social i un cicle dirigit a la descoberta i el disseny d'aplicacions mòbils.

Com veieu, a Jardins de la Pau tornem amb moltes ganes de poder tornar a obrir les portes del centre! La cultura és segura!

Compartir

Noticies relacionades

SOM NATURA.

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...
Cèntric_espai de formació_Coneix els teus drets i deures a la xarxa

dimecres, 20 octubre, 2021 - 10:00

Noves píndoles digitals al Cèntric

Durant els mesos de novembre i desembre, l'equipament oferirà diferents...