Esteu aquí

Tornen les activitats presencials al Centre Cívic Jardins de la Pau!

A partir de l'1 d'octubre, els centres Cívics reprenen la programació cultural adaptada a les mesures de seguretat i prevenció que el moment requereix.

dimarts, 29 setembre, 2020 - 12:00

A partir de l'1 d'octubre, els centres Cívics de la ciutat posen en marxa una programació cultural adaptada als protocols i mesures de seguretat. Amb això, el Centre Cívic Jardins de la Pau reprèn part de la seva activitat presencial a l'equipament: tallers, activitats pròpies i de les entitats; amb la voluntat de seguir avançant amb la reobertura de l'equipament i assolir una dinàmica estable de tallers, activitats pròpies i de les entitats del centre.

El nou horari que s'implantarà a partir d'aquesta data, serà de 9 a 14 h i de 16 a 20:30h, de dilluns a divendres. En el cas que hi hagi activitat, també s'obrirà l'equipament en caps de setmana i en l'horari d'aquesta. Els espais de trobada, romandran tancats de moment.

Les activitats i la nova oferta de tallers de tardor 


Per aquesta tornada, a Jardins de la Pau comptarem amb un seguit d'activitats per tornar-nos a veure i reconnectar amb aforaments reduits i mesures de seguretat: La teràpia d'Armari amb la Rocío Quesada, la inauguració de la mostra fotogràfica del cicle l'Autor i la Seva Obra: "Oci i lleure al Prat" per Josep Lloret o l'activitat familiar Linkatarda: Ada's dream, dins el cicle Octubre Ada Lovelace, són només alguns dels exemples de totes les propostes que hem preparat.

També, i a partir del 5 d'octubre, ja podreu fer la vostra inscripció als tallers de tardor en línia, on trobareu propostes noves i originals com Vogue, Twerk, Fotografia Social i un cicle dirigit a la descoberta i el disseny d'aplicacions mòbils.

Com veieu, a Jardins de la Pau tornem amb moltes ganes de poder tornar a obrir les portes del centre! La cultura és segura!

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 4 agost, 2022 - 10:00

L'Illa de la lectura: 25 nenes i nens compartint aventures i complicitats

La Sala Infantil de la Biblioteca Antonio Martín forma infants lectors amb...
Casal d'estiu de natació a la piscina del CEM Fondo d'en Peixo

dilluns, 1 agost, 2022 - 10:45

Uns 3.600 infants i joves han participat als casals i activitats d’estiu al Prat durant el mes de juliol

Durant tot l’agost, es continuaran fent casals i campus nàutics (per aprendre...
Festa_Major

divendres, 29 juliol, 2022 - 10:45

Ens preparem per a la Festa Major 2022!

Al setembre ens espera una Festa Major amb un dia més i que es desenvoluparà...