Esteu aquí

Tornen les activitats i l'efervescència a la Sala Gran

La gent gran prepara noves propostes per al calendari de tardor, que comença a partir d'octubre

dilluns, 13 setembre, 2021 - 13:15

Aquest setembre torna a omplir-se de vida la Sala Gran de la Palmira, l'espai del centre cívic per a la gent gran del territori que s'ha convertit en un punt de trobada i d'aprenentatge compartit que van construint entre totes. Aquesta sala, a més d'acollir activitats de diferents temàtiques, els serveix per conèixer millor a la comunitat del barri i fer les seves consultes i propostes. 

La comunitat de gent gran que forma part d'aquest espai es va mantenir activa a pesar de les restriccions i mesures del 2020 gràcies a la Sala Gran Virtual, una alternativa digital a la qual es van adaptar les activitats programades. Va ser d'aquesta manera, com una finestra oberta a la vida activa, dinàmica i social en ple confinament, com es va aconseguir mantenir el contacte i compartir, a través de la pantalla, molt més que aprenentatges i activitats. Ara recorden que per aconseguir tot això va ser necessari aprendre molt i acostumar-se a fer ús del mòbil, els ordinadors i les aplicacions de videotrucades, però sense dubte coincideixen totes en què va valdre la pena. 

Ara que comença una nova temporada, la Sala Gran es retroba i dóna la benvinguda a gent gran nova per començar un procés participatiu on proposar activitats que donin resposta a les necessitats que s'exposin.  A partir d'aquestes propostes es crearà el calendari de tardor del 2021-2022. A més, a la Palmira aprofitarem per fer una valoració de la Sala Gran Virtual que reculli les sensacions, opinions i aportacions de l'experiència que vam viure plegades, i per seguir construint la Sala Gran a partir d'aquí.  

Quan comencen les noves activitats?

Durant el setembre la Sala Gran acull diferents trobades amb la gent gran que ja formava part d'aquesta comunitat i qui vulgui formar-hi part per posar en comú les necessitats i interessos del grup. Els dies 20, 21 i 22 de setembre es presentarà a la Palmira el nou calendari d'activitats que es faran durant la temporada de tardor, i fins al 4 d'octubre estaran obertes les inscripcions. Les activitats culturals i tallers començaran a partir de la segona setmana de l'octubre i duraran fins al desembre.  Us hi esperem!

Les propostes, de les que ja sabem alguna cosa gràcies a les primeres sessions, s'espera que incloguin diferents temàtiques i continuïn activitats que ja estaven en marxa en temporades anteriors, com han sigut lectura, cuina, tertúlies, manualitats i pintura, entre moltes altres idees que us anirem revelant.

La Sala Gran és un projecte obert a la gent gran del territori. Si teniu interès a participar, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres enviant un correu a ccpalmiradomenech@elprat.cat o trucant al 93 479 45 35 de dilluns a divendres en horari de 9 a 14h i de 16 a 20:30h, o presencialment a la recepció del centre. Us hi esperem!

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 26 novembre, 2021 - 12:00

“Les fosses comunes de la Guerra Civil: estat de la qüestió” amb l’arqueòleg pratenc Jordi Ramos

Aquesta activitat forma part del programa d’activitats vinculades a l...
Josep Mayol Colell, en rebre el Premi Ciutat del Prat l'any 2010.

dijous, 25 novembre, 2021 - 15:15

Mor Josep Mayol, pintor i dibuixant reconegut com a Premi Ciutat del Prat el 2010 i Fill Adoptiu des del 2017

"Mayol va contribuir a l’impuls al Prat de l’educació i la cultura, que avui...

dimarts, 23 novembre, 2021 - 10:00

Quilos X Llibres

El Gran Recapte d’aliments arriba a la Biblioteca Antonio Martín