Esteu aquí

Tornem a fer vida a la Palmira

Ens retrobem amb entitats, veins i veïnes durant el mes de juliol

dilluns, 6 juliol, 2020 - 16:00

El Centre Cívic Palmira Domènech va tornar a obrir les portes el passat dimecres dia 1 de juliol. Després de mesos de relació amb el barri a través de les pantalles, al juliol tornem a fer vida a la Palmira amb propostes que cerquen desvirtualitzar, amb totes les mesures de seguretat necessàries, els projectes duts a terme durant els darrers mesos de manera telemàtica.

Durant el confinament s'ha treballat per mantenir els vincles amb tots els grups  i entitats que feien vida al centre cívic i al territori, així com amb les veïnes que participaven en els projectes i activitats de l'equipament. Així doncs, les companyes d'Entrena la ment han continuat fent exercicis i endevinalles, les Tardes joves s'han continuat fent a través d'Instagram i la nostra auxiliar de conversa, la Vicky, ha acompanyat a través de la plataforma Zoom veïns i veïnes que volien practicar l'anglès. La Tarda en família també ha tingut el seu lloc a les xarxes, a través dels directes d'Instagram i vídeos penjats als nostres canals, en què famílies i agents del territori s'han implicat per compartir xerrades, contes i manualitats. A més a més, de la mà de veïnes, grups i entitats vinculades als centres cívics de la ciutat s'han engegat projectes virtuals com el receptari en confinament 'Cuinem per cuidar' o la iniciativa per guarnir els balcons per donar la benvinguda a l'estiu, #HolaBanderola. Aquestes accions han suposat un punt de trobada per al veïnat, les associacions i els grups vinculats a l'equipament.

Ens retrobem

Després d'aquests mesos de relació a través de les pantalles, al juliol ens retrobem amb els veïns i veïnes del territori que fan vida a la Palmira. Durant aquest mes el centre cívic s'omplirà de trobades amb entitats i agents del territori, es reprendran diverses activitats en format presencial i es faran algunes de noves per desvirtualitzar-nos amb la comunitat amb què hem compartit projectes en la distància.

Per exemple, les entitats del territori tornaran a la Palmira amb l'objectiu per retrobar-nos i tornar a compartir idees i complicitats. Ens retrobarem també amb els participants dels grups d'Entrena la ment, amb els que hem continuat compartint reptes durant el confinament. També amb les famílies del barri, amb dues Tardes en família, i amb joves del territori, amb una Tarda jove al centre cívic. El grup de costura, en aliança amb l'AVV del Nucli Antic, es tornarà a reunir a la Sala Gran. I, com a novetat, farem tombs pel barri amb la gent gran, liderades per persones grans del Barri cooperatiu, el Nucli Antic i Llevant, que ens guiaran per diferents racons del territori. A més a més, viurem diferents tardes de tertúlia amb la gent gran al voltant de temes diversos, com ara les eines digitals durant el confinament.

Horari d'atenció al públic

Més enllà d'aquestes trobades i activitats amb entitats i grups vinculats als projectes del centre cívic, el centre estarà obert per a l'atenció al públic de dilluns a divendres de 17 a 20 h, però encara no es preveu l'obertura dels espais de trobada. També es pot seguir contactant pels canals digitals: ccpalmiradomenech@elprat.cat, a través de les xarxes socials o al telèfon 934 79 45 35. 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 20 octubre, 2020 - 09:00

Una edició diferent del Prat Nocturn

Diferents espais de l'edifici de La Granja La Ricarda seran l'escenari

dilluns, 19 octubre, 2020 - 09:45

Arrenquen els projectes d'arts visuals del programa Interseccions

Art contemporani, llum i color, cinema, ràdio i paraula: els eixos temàtics d...
Sala Gran Virtual de la Palmira

divendres, 16 octubre, 2020 - 15:15

Sala Gran Virtual de la Palmira

Un espai per trobar-nos en línia