Esteu aquí

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest diumenge torna a celebrar-se aquesta trobada de cultura popular amb tallers, parades d’entitats, balls de sardanes i una actuació de la Colla Trabucaire del Prat.

Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

El diumenge, al voltant de la Granja de la Ricarda, concretament al pati sud, tindrà lloc una nova edició, la vint-i-cinquena, de l’Aplec de la Tartana. Es tracta d’una trobada que combina balls i música popular, actuacions de música, tallers per a tota la família, etc.

A més a més, tindrà lloc la 7a Plantada popular, que estarà amenitzada amb la música del grup Ministrers de Gràcia. En aquest cas, es plantaran arbustos i plantes autòctones entre la Granja de la Ricarda i els Horts municipals. Acompanyant la jornada, n’hi haurà parades d’entitats i de productes del camp de la Col·lecció etnològica Puig-Casas i de Cal Jaume del Bitxot. A dos quarts de dotze, n’hi haurà una gran ballada de sardanes amb la Cobla Baix Llobregat i, per acabar la jornada, n’hi haurà un fi de festa dinamitzat per la Colla Trabucaire del Prat.

És recomanable la inscripció a www.amicsdelprat.cat i us recordem que és totalment obligatori l’ús de la mascareta i que n’hi haurà control d’accessos i aforament.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 7 desembre, 2022 - 09:15

La comunitat d'energia de la ciutat dona els seus primers passos

L'objectiu de la societat és oferir energia neta, social i comunitària i...

dilluns, 5 desembre, 2022 - 15:30

Gairebé 70.000 persones visiten la 49a Fira Avícola, que recupera les xifres pre-pandèmia

L’esdeveniment ha recuperat la xifra de visitants d’edicions prèvies a la...

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre