Esteu aquí

Torna la ruta Quinto Tapa Pota Blava pels bars i restaurants del Prat

Entre el 15 de novembre i el 15 de desembre, culminant a la Fira Avícola

dimarts, 12 novembre, 2013 - 12:08

L'Associació de Gastronomia i Turisme del Prat i el Baix Llobregat (AGT), amb la col·laboració de l'Ajuntament del Prat, prepara una nova edició del Quinto Tapa Pota Blava. Aquesta ruta per 32 bars i restaurants de la ciutat aposta pels productes de proximitat i qualitat.
 
Els bars i restaurants que participen (12 més que l'any passat) faran una doble proposta de degustació: la tapa Pota Blava (de 3,5 euros) i la tapa especialitat de la casa (de 2,5 euros) amb un quinto Estrella Damm.

Per motivar que els clients facin ciutat, la ruta d’enguany ha dividit el Prat en quatre zones i sobre aquesta divisió, i utilitzant la cartilla de participació, hi han diferents premis segons la quantitat de tapes consumides a cada zona i segons les zones recorregudes.

També hi haurà un premi a la millor tapa per votació popular i el patrocinador de la ruta atorgarà un premi de Qualitat Gastronòmica seleccionada per un jurat d’escola de gastonomia i serà escollida durant un acte dins de Fira Avícola. En aquesta edició també s’ha introduït el premi al millor cambrer, i els restauradors tenen l’opció d’oferir la Tapa Solidària: l’import serà per a dos projectes solidaris.
 

Compartir

Noticies relacionades

OIAC

dilluns, 28 juliol, 2025 - 12:15

Canvis d’horari als serveis municipals durant l’estiu

Amb l’arribada del mes d’agost, alguns serveis i equipaments municipals fan una pausa en la seva activitat habitual o passen a funcionar amb horaris especia...

divendres, 25 juliol, 2025 - 14:30

El Consell de l’FP avança en l’elaboració de propostes de noves titulacions per al curs 2026-2027

La Comissió de Planificació de l’Oferta acorda la metodologia de treball que...

divendres, 18 juliol, 2025 - 10:45

El Prat i Sant Boi presenten la diagnosi de necessitats del sector logístic dins el programa Treball, Talent i Tecnologia 2024-2026

La sessió ha servit per identificar reptes i accions clau per impulsar la...