Esteu aquí

Torna la ruta Quinto Tapa Pota Blava pels bars i restaurants del Prat

Entre el 15 de novembre i el 15 de desembre, culminant a la Fira Avícola

dimarts, 12 novembre, 2013 - 12:08

L'Associació de Gastronomia i Turisme del Prat i el Baix Llobregat (AGT), amb la col·laboració de l'Ajuntament del Prat, prepara una nova edició del Quinto Tapa Pota Blava. Aquesta ruta per 32 bars i restaurants de la ciutat aposta pels productes de proximitat i qualitat.
 
Els bars i restaurants que participen (12 més que l'any passat) faran una doble proposta de degustació: la tapa Pota Blava (de 3,5 euros) i la tapa especialitat de la casa (de 2,5 euros) amb un quinto Estrella Damm.

Per motivar que els clients facin ciutat, la ruta d’enguany ha dividit el Prat en quatre zones i sobre aquesta divisió, i utilitzant la cartilla de participació, hi han diferents premis segons la quantitat de tapes consumides a cada zona i segons les zones recorregudes.

També hi haurà un premi a la millor tapa per votació popular i el patrocinador de la ruta atorgarà un premi de Qualitat Gastronòmica seleccionada per un jurat d’escola de gastonomia i serà escollida durant un acte dins de Fira Avícola. En aquesta edició també s’ha introduït el premi al millor cambrer, i els restauradors tenen l’opció d’oferir la Tapa Solidària: l’import serà per a dos projectes solidaris.
 

Compartir

Noticies relacionades

Fotografia del joc "Fes match amb els ODS" a la Mostra d'Entitats 2025

dimecres, 3 desembre, 2025 - 11:45

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible presents a la Fira Avícola

Dues noves accions per donar a conèixer les Agendes 2030 i Urbana de la ciutat.

dilluns, 1 desembre, 2025 - 17:15

Simulador de realitat virtual i foto professional: dues experiències per impulsar el talent a la Fira Avícola

Tecnologia, ocupació i formació per impulsar les oportunitats professionals

dilluns, 1 desembre, 2025 - 14:45

Més de 80.000 persones visiten la 52a Fira Avícola

Els nous espais gastronòmics de l’Aula de Cuina i l’Aula de Tast han aplegat...