Esteu aquí

Torna la Guia Sonora del Prat

El projecte, que va néixer l'any 1998, es presentarà a principis del 2021 amb una versió renovada i actualitzada!

dimarts, 1 desembre, 2020 - 12:00

La Guia Sonora del Prat va néixer el 1998, de l’aliança de l’Associació de música La Clau, l’estudi de so Zero DB i La Capsa. Aquesta publicació va ser una revista-catàleg-cd que volia donar a conèixer els agents musicals de la ciutat, en un moment àlgid quant a bandes i iniciatives musicals al Prat.

L’any 2013 el concepte del projecte evoluciona i s’amplia.  Aquesta vegada transformat en format blog amb la col·laboració de músics de la ciutat, amb un objectiu divulgatiu i de difusió de les músiques locals així com a espai repositori i de documentació actualitzada. Allà s’hi podia trobar tota la història i enllaços a les músiques, vídeos i imatges del grups, cantautores i creadores sonores de la ciutat. Es van fer una trentena de publicacions, entre les quals es trobaven bandes ja desaparegudes o d’altres que es trobaven en el seu punt àlgid. Per citar alguns exemples, aquestes anaven des de  “Convidat a les 10” o “Rumba Brava” fins a la “La Sombra del Átomo” o “Xavi Alias”. 

Aquest any 2020 hem començat a revisar-la i actualitzar-la per tal de presentar a principis del 2021  la nova versió de la Guia Sonora del Prat, aquest cop en format de publicació digital i amb la idea que es pugui anar ampliant en el temps.  El disseny el farà l’estudi pratenc Vera-Tamayo i la relatoria anirà a càrrec de l’Eli Martín, que ja treballen perquè ben aviat puguem veure i escoltar la Guia Sonora.  

Compartir

Noticies relacionades

Taller Nou Fang

divendres, 15 gener, 2021 - 12:00

El projecte Nou Fang ofereix l’oportunitat d’explorar el món agrari a través de la fotografia documental com a eina de mediació

Trobareu les seves fotografies i testimonis del procés de treball en un...

divendres, 15 gener, 2021 - 11:30

El Teatre L’Artesà torna amb la programació de febrer i març

A partir de dilluns 18 de gener es podran comprar les entrades per als...

dijous, 14 gener, 2021 - 14:45

'Marina 13' i el seu esperit comunitari

La comunitat de veïns ha desenvolupat aquest Nadal una iniciativa de...