Esteu aquí

Torna la Guia Sonora del Prat

El projecte, que va néixer l'any 1998, es presentarà a principis del 2021 amb una versió renovada i actualitzada!

dimarts, 1 desembre, 2020 - 12:00

La Guia Sonora del Prat va néixer el 1998, de l’aliança de l’Associació de música La Clau, l’estudi de so Zero DB i La Capsa. Aquesta publicació va ser una revista-catàleg-cd que volia donar a conèixer els agents musicals de la ciutat, en un moment àlgid quant a bandes i iniciatives musicals al Prat.

L’any 2013 el concepte del projecte evoluciona i s’amplia.  Aquesta vegada transformat en format blog amb la col·laboració de músics de la ciutat, amb un objectiu divulgatiu i de difusió de les músiques locals així com a espai repositori i de documentació actualitzada. Allà s’hi podia trobar tota la història i enllaços a les músiques, vídeos i imatges del grups, cantautores i creadores sonores de la ciutat. Es van fer una trentena de publicacions, entre les quals es trobaven bandes ja desaparegudes o d’altres que es trobaven en el seu punt àlgid. Per citar alguns exemples, aquestes anaven des de  “Convidat a les 10” o “Rumba Brava” fins a la “La Sombra del Átomo” o “Xavi Alias”. 

Aquest any 2020 hem començat a revisar-la i actualitzar-la per tal de presentar a principis del 2021  la nova versió de la Guia Sonora del Prat, aquest cop en format de publicació digital i amb la idea que es pugui anar ampliant en el temps.  El disseny el farà l’estudi pratenc Vera-Tamayo i la relatoria anirà a càrrec de l’Eli Martín, que ja treballen perquè ben aviat puguem veure i escoltar la Guia Sonora.  

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h
Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...